Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι περνάει στην καραντίνα με τον Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην πιο… γλυκιά καραντίνα, καθώς αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε όλοι, μένει στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό της, Snik. Η κριτής του GNTM μίλησε μέσω Skype, το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή Live Tonight του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν δίστασε να περιγράψει πώς βιώνει αυτές τις ημέρες του εγκλεισμού.

«Είναι αστείο, σαν να έχουμε μόνιμο τζετ λαγκ, ξυπνάμε στη νύχτα, κοιμόμαστε το μεσημέρι. Χθες στις 3 το πρωί», σχολίασε ενώ όπως αποκάλυψε έχει παρακολουθήσει πάρα πολλές σειρές τον τελευταίο καιρό στο Netflix. Μάλιστα, ο Νίκος Ράπτης θέλησε να κάνει και ένα λογοπαίγνιο, χρησιμοποιώντας το όνομα του συντρόφου της: «Να κάνουμε ένα sneak peak στα του σπιτιού;». H Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όμως, απάντησε ευθέως: «Έχουμε έρθει τόσο κοντά, μιλάμε στον ενικό, έχετε το Skype μου, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αφήνετε υπονοούμενα. Τι θες να κάνω; Πες μου!»

«Μέσα στο σπίτι, όλα καλα;» «Δόξα τω Θεώ, όλα καλά» – «Μαγειρεύει κάτι, σε προσέχει;» – «Εγώ ήμουν πάντα η νοικοκυρά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό» – «Ποιο είναι του Snik το αγαπημένο φαγητό;» «Θα σου το πει ο ίδιος όταν μιλήσετε».

Η κριτής του GNTM, μάλιστα, δεν έκρυψε και την αισιοδοξία της: «Είμαι καλά, είμαι πολύ χαλαρή, έχω το προνόμιο να είμαι στο σπίτι μου, μου να έχω σπίτι, να έχω φαγητό, την παρέα μου, την ησυχία μου, να μπορώ να κάνω σχέδια για το μέλλον. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, υπάρχουν άνθρωποι που περνούν πολύ δύσκολα αυτή την στιγμή οπότε αυτό έλειπε, να είμαι κι εγώ σε δύσκολη θέση. Κάνω υπομονή».