Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απίστευτη αλλαγή της πριν το GNTM, που δεν περίμενε κανείς

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αιφνιδίασε τους πάντες λίγο πριν την έναρξη του GNTM.

Το μοντέλο και κριτής του Next Top Model πόσταρε μία νέα φωτογραφία της στο instagram, που τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Ναι καλά διαβάσατε. Μόλις είδαμε τη φωτογραφία της Ηλιάνας η πρώτη σκέψη μας ήταν «έκανε πλαστική, διόρθωσε τη μύτη της» μιας και έχει ιδιαίτερο σχήμα το οποίο διορθώνει με σωστό μακιγιάζ σε κάθε επίσημη εμφάνισή της.

Η Ηλιάνα όμως έχει αποδεχθεί την εικόνα της και έχει αγαπήσει τη μύτη της. Πολλοί followers της την ρωτούν αν έχει κάνει πλαστική και αυτή τη φορά θέλησε να απαντήσει με δυο φωτογραφίες της «πειράζοντας» στη μία λίγο το σχήμα της μύτης της για να δείξει στα κορίτσια που δεν νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, ότι πρέπει να τον αγαπήσουν όπως είναι και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα!

«Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία 🤪). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά» έγραψε χαρακτηριστικά!

Δείτε πώς θα ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αν έκανε πλαστική στη μύτη της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα υπέροχο πλάσμα.

Είναι τριάντα χρονών κούκλα και κάνει μία λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ. Τα έχει καλά με τον εαυτό της και επειδή πολλοί τη ρωτούν αν έχει κάνει πλαστικές απάντησε!

Η Ηλιάνα χωρίς… την αλλαγή. Δες την επόμενη όταν «πείραξε» τη μύτη της.

Έτσι θα ήταν η Ηλιάνα αν έκανε πλαστική στη μύτη και έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα στα νέα κορίτσια. Δείτε το στην ακόλουθη εικόνα.

Ιδού το υπέροχο μήνυμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πηγή : gossip-tv.gr