Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απαντά Πρώτη φορά για τον Φημολογούμενο Χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Στις αρχές του φετινού καλοκαιριού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρωταγωνίστησε σε αρκετά δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή, αλλά και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.
Το γνωστό μοντέλο που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται μόνιμα στην Ελλάδα, λόγω της συμμετοχής της στο Greece’s Next Top Model, και στη θέση της κριτικής επιτροπής, παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος όπου και ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης…

Η διαχείριση της δημοσιότητας όσον αφορά την προσωπική σου ζωή;


«Δεν τη συζητώ όχι μόνο δημόσια αλλά παρά μόνο με ελάχιστους φίλους, πολύ κοντινά μου πρόσωπα Δύο – τρεις άνθρωποι μετρημένοι. Όσα σχετίζονται με την καρδιά μου θέλω να τα κρατήσω για τον εαυτό μου».

Εγώ, παρ’ όλα αυτά, θα σε ρωτήσω. Υπήρξαν δημοσιεύματα που σε θέλουν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό και μάλιστα πρόσφατα γράφτηκε ότι χωρίσατε.

«Ναι, υπήρξαν. Το δεύτερο που μου αναφέρεις δεν το έχω διαβάσει. Φήμες λοιπόν υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για όλα τα δημόσια πρόσωπα Δεν θα απαντήσω για τα προσωπικά μου. Είναι μια πόρτα που αν την ανοίξεις δεν κλείνει μετά. Είναι περιττό για μένα να αναφέρομαι στην προσωπική μου ζωή».

πηγή: fthis.gr