Οικονομόπουλος: Οι προφητικές δηλώσεις για την εκκλησία και τον κορονοϊό και οι εξελίξεις με την «μάχη» που δίνει στον Ευαγγελισμό
Www.true.gr

Οικονομόπουλος: Οι προφητικές δηλώσεις για την εκκλησία και τον κορονοϊό και οι εξελίξεις με την «μάχη» που δίνει στον Ευαγγελισμό

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται με κορονοϊό από την Πέμπτη ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στον 6ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» σε απλή κλινική Covid.

Τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας τους έδειχνε σημάδια βελτίωσης, ωστόσο χρειάστηκε να του χορηγηθεί οξυγόνο υψηλής ροής.

Από χθες (20 Αυγούστου) το απόγευμα έχει πέσει ο πυρετός του, η κλινική του εικόνα παρουσιάζει βελτίωση κι αν συνεχίσει έτσι, τη Δευτέρα αναμένεται να αποφασίσουν οι γιατροί εάν ο τραγουδιστής θα πάρει εξιτήριο.


Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είχε εμβολιαστεί κι όλα δείχνουν πως μολύνθηκε από τον κορονοϊό κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξή του για τα μέτρα που πάρθηκαν για τον κορονοϊό και για το κλείσιμο των εκκλησιών. «Πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδώσω στον κόσμο. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να πιστεύει με το ζόρι γιατί έτσι πρέπει. Δεν υπάρχει πρέπει. Υπάρχουν, όμως, άνθρωποι που πιστεύουν…», είχε δηλώσει.


Για να προσθέσει: «Κι έχουν ανάγκη και να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, να πάνε στην εκκλησία να ανάψουν ένα κερί. Και αυτή η ανάγκη τους φάνηκε κατά κάποιο τρόπο από κάποιους ανθρώπους πως δεν πρέπει να υπάρχει σε αυτή τη ζωή. Το λόγο δεν τον γνωρίζω. Άλλα πράγματα, όμως, μπορούσαν να συμβούν… ο κόσμος μπορούσε να πηγαίνει σούπερ μάρκετ, ενώ στην εκκλησία θα κολλούσε κορονοϊό… Στο σούπερ μάρκετ δεν θα κολλούσε; Λύσεις υπάρχουν για όλα… Δεν υπήρχε λύση για τον Χριστό;».

«Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη και αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός… Ποια είναι η χειρότερη κολλητική ασθένεια; Και αυτή να είχε, εγώ θα κοινωνούσα», είχε υπογραμμίσει.

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr