Εικόνες Σοκ σε Τσίρκο της Ρωσίας. Τίγρης Αρπάζει Λιοντάρι από το Λαιμό και το Χτυπάει με Μανία στο Έδαφος.

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που μία τίγρης επιτέθηκε σε ένα λιοντάρι πιάνοντάς το από τον λαιμό κατά την διάρκεια μίας παράστασης σε ένα τσίρκο της Ρωσίας.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα τσίρκο της Ρωσικής πρωτεύουσας κατά την διάρκεια του νούμερου των αδερφών Zapashny, ένα διάσημο δίδυμο, γνωστό για τις ικανότητές του στην εκπαίδευση ζώων.

Στο βίντεο, το ένα από τα δύο αδέρφια φαίνεται να οδηγεί ένα νεαρό λιοντάρι κατά μήκος του δακτυλίου όταν μία τίγρης που καθόταν στην άκρη ξαφνικά πήδηξε πάνω στο ανυποψίαστο ζώο.

Η τίγρης, με όνομα Dieter πήδηξε προς το νεαρό λιοντάρι, τον David και τον έριξε στο έδαφος δαγκώνοντά το στον λαιμό, ενώ οι θηριοδαμαστές τους πετούσαν αντικείμενα για να τα χωρίσουν.

Ο David κατάφερε να απωθήσει τον Dieter και προσπάθησε να απομακρυνθεί αλλά η τίγρης συνέχισε να κυνηγάει το νεαρό λιοντάρι.

Ο Dieter επιτέθηκε ξανά στο λιοντάρι ενώ οι άλλες τίγρεις και λιοντάρια προσπάθησαν να απομακρυνθούν από την μάχη.

Τελικά, ο Askold Zapashny, 40, έριξε μία πλαστική σφαίρα στον αέρα και το ζευγάρι χωρίστηκε.

Αργότερα, δήλωσε πως το περιστατικό δεν ήταν κάτι περισσότερο από μία μάχη ανάμεσα σε δύο άντρες.

Φαίνεται πως ο Dieter είναι γνωστό πως ξεκινάει καβγάδες και αποφάσισε να δείξει την υπεροχή του προς το νεαρό λιοντάρι.

Ο Egdard Zapashny είπε: «Εάν τον είχε πιάσει καλά από τον λαιμό, τότε πιθανώς να τον είχε στραγγαλίσει πριν προλάβουμε να μπούμε στην μέση.»

«Οι θεατές ήταν απόλυτα ασφαλείς καθώς τους προστάτευε ένα ειδικό δίχτυ.»

Πηγή