Εικόνες Φρίκης σε Σπίτι Ρακοσυλλέκτριας – Την Έφαγαν τα Σκυλιά της

Η 80χρονη από το Ντιτρόιτ έπασχε ψυχαναγκαστική συσσώρευση αντικειμένων και το σπίτι της ήταν γεμάτο σκουπίδια – Το νεκρό της σώμα είχε φαγωθεί σε αρκετά σημεία από τον ίδιο της τον σκύλο – Νεκρός εντοπίστηκε κι ο σκύλος

Το νεκρό σώμα μιας γυναίκας, που ζούσε στο σπίτι της στο Ντιτρόιτ και έπασχε από το σύνδρομο της ψυχαναγκαστικής συσσώρευσης αντικειμένων, εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα στο σπίτι της. Μάλιστα, σε αρκετά του σημεία ήταν φαγωμένο από ζώα, ακόμα και από τον ίδιο της τον σκύλο!

Η 80χρονη Sally Honeycheck εντοπίστηκε αρκετές εβδομάδες μετά τον θάνατό της, με το άψυχο σώμα να βρίσκεται πάνω σε μια καρέκλα, ενώ ο χώρος στον οποίο ζούσε, ήταν γεμάτος βρωμιά, από την υπερβολική συσσώρευση αντικειμένων.

Το πτώμα της βρέθηκε, αρχικά, από μια ξάδερφή της, η οποία αποφάσισε να την επισκεφτεί για να διαπιστώσει τι συμβαίνει, καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Όταν έφτασε στο σπίτι και αφού διαπίστωσε πως τα σκουπίδια είχαν κατακλύσει τα δωμάτια, βρήκε νεκρή τόσο την Honeycheck , όσο και τον σκύλο της.

«Κι όμως, αν έβλεπε κάποιος το σπίτι από έξω, δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι γινόταν μέσα» σχολίασε η ξαφδέρφη της Honeycheck.

Πηγή: protothema.gr