Εικόνες Φρίκης σε Νοσοκομείο: Δεν Φαντάζεστε ΤΙ Έκανε αυτή η Μάνα, στα Γεννητικά Όργανα του Παιδιού της
Www.true.gr

Εικόνες Φρίκης σε Νοσοκομείο: Δεν Φαντάζεστε ΤΙ Έκανε αυτή η Μάνα, στα Γεννητικά Όργανα του Παιδιού της

Ένα αγόρι στην Κίνα σώθηκε από τους γιατρούς αφού η ψυχικά άρρωστη μητέρα του φέρεται να έκοψε το μόριό του και τον έναν από τους όρχεις του.

Το αγόρι, που είναι 22 μηνών, κοιμόταν όταν η μητέρα του πήρε ένα μπαλτά και του επιτέθηκε. Λέγεται πως όταν κατάλαβε τι είχε κάνει, προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Το παιδί και η μητέρα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από γείτονες που τους βρήκαν σε μία λίμνη αίματος και σύμφωνα με αναφορές κατάφεραν να σωθούν και οι δύο.

Ο πατέρας του αγοριού έχει ζητήσει βοήθεια από τον κόσμο αφού η επέμβαση και η θεραπεία της γυναίκας και του γιου του τον έχουν αφήσει με πολύ μεγάλα ιατρικά έξοδα.


Η μητέρα, γνωστή με το επίθετο He, υποφέρει από διαλείπουσα εκρηκτική διαταραχή και βιώνει ξεσπάσματα ανεξέλεγκτου θυμού. 

Περίπου το 7.3% των ενήλικων θα υποφέρει από την πάθηση αυτή σε κάποια στιγμή της ζωής τους.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 24ης Μαΐου στο χωριό Youdong της επαρχίας Guangdong.


Ο συντετριμμένος πατέρας είπε πως η γυναίκα του πέταξε «κάπου» το κομμένο γεννητικό όργανο του γιου τους και ακόμα δεν το έχουν βρει. Είπε επίσης πως δεν ξέρει πώς θα τα καταφέρει να συμβιώσει με αυτή την γυναίκα στο μέλλον.

Οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία στον μικρό ‘Ahang’ και προς το παρόν παραμένει στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η μητέρα θα δεχτεί κατηγορίες.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr