Οι γονείς των τριών κοριτσιών μιλούν για πρώτη φορά στην κάμερα

Σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης προχώρησαν οι γονείς των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια στην Πάτρα. Η μητέρα και ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζινας άνοιξαν την καρδιά τους και μίλησαν για όλα αποκλειστικά στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Ρούλα και ο Μάνος καταρρακωμένοι από την απώλεια των παιδιών τους αποδέχθηκαν αυθόρμητα το αίτημα του δημοσιογράφου του Star για συνέντευξη, χωρίς αυτή να έχει προγραμματιστεί εκ των προτέρων.

Οι γονείς μίλησαν για όλα: τα προβλήματα υγείας που παρουσίασαν τα παιδιά τους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, τις εξετάσεις τους και τελικά τον θάνατό τους, ενώ απάντησαν ανοιχτά στις φήμες που θέλουν τη μητέρα να εμπλέκεται σε αυτούς.

Θέλω να απαντήσω σε αυτούς που ρωτούν γιατί ήμουν πάντα εγώ μαζί με τα παιδιά, θέλω να πω ότι καμία μαμά δε θα άφηνε το παιδί της μόνο του στο νοσοκομείο. Το θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να είμαι μαζί της.

Η Μαλένα δε μας έδειχνε σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Ξύπνησε, με κοίταξε και πριν γυρίσουν οι γιατροί, κατέληξε… Την Ίριδα τη βρήκε νεκρή η αδερφή μου. Προσπαθούσα να κάνω ανάνηψη στην κουζίνα μέσα στον πανικό μου… Η Τζωρτζίνα είχε δει και τις δύο αδερφές της να πεθαίνουν. Ήταν ένα πανέξυπνο παιδί που καταλάβαινε τα πάντα», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα των κοριτσιών, περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό τις στιγμές που τα παιδιά της άφηναν την τελευταία τους πνοή.

Πηγή: athensmagazine.gr