Γυναικάρα 50 ετών πήγε στο Extreme Makeover και την έκαναν Top Model
Www.true.gr

Γυναικάρα 50 ετών πήγε στο Extreme Makeover και την έκαναν Top Model

Θα σας γνωρίσουμε έναν άντρα που ονομάζεται Christopher Hopkins. Γνωστός ως «The Makeover Guy», ο Hopkins πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του τελειοποιώντας την τέχνη της κομμωτικής και του μακιγιάζ.

Ο Hopkins έχει το ταλέντο να πάρει κάποιον που δεν είναι σίγουρος για το τι χρειάζεται για να κάνει για τον εαυτό του και να αναδείξει κάθε θετικό στοιχείο του, κάνοντάς τον να νιώθει καλύτερα από ποτέ.

Ο ίδιος και ο σύζυγός του, Robert Lindquist, είναι ιδιοκτήτες του «Makeover Guy Appearance Studios» στο Mississippi Riverfront στη Μινεάπολη, το οποίο άνοιξαν το 2017. Έκτοτε, τα βίντεο πριν και μετά των μεταμορφώσεων έχουν συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.


Αυτά τα βίντεο έχουν πρωταγωνιστές τους πελάτες του, άντρες και γυναίκες, με σκηνές πριν από το makeover, και στη συνέχεια, πως μοιάζουν μετά. Συνήθως ο/η πελάτης έχει περάσει από κάποιες μεγάλες μεταβολές στη ζωή του και έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για την εμφάνισή του. Ο Christopher αποφασίζει τι κούρεμα, χρώμα, και τεχνική μακιγιάζ θα είχε το καλύτερο αποτέλεσμα, και στη συνέχεια τους προσφέρει το makeover της ζωής τους. Τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία σχέση με τον προηγούμενο εαυτό τους – αλλάζουν προς το καλύτερο!

Τώρα ετοιμαστείτε για το makeover της Terry. Η Terry, από το Μισσούρι, έχει φτάσει στη μέση ηλικία και απλά δεν αισθάνεται πολύ καλά για την εμφάνισή της. Ήθελε να κάνει κάτι δραστικό – κάτι που να την κάνει να αισθάνεται νέα και ζωντανή και πάλι.


Τη στιγμή που η Terry μπήκε στο στούντιο, ο Christopher ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Έκοψε τα μακριά μαλλιά της Terry μέχρι το ύψος των ώμων και της έβαψε τα μαλλιά σε ένα ανοιχτό ροζ-ξανθό χρώμα. Ολοκλήρωσε την μεταμόρφωση με ένα υπέροχο μακιγιάζ που αφαίρεσε δεκαετίες από το πρόσωπό της.
Ενώ το ξανθό μπορεί να είναι μια αρκετά τολμηρή επιλογή για γυναίκα μεσαίας ηλικίας, όμως ο Christopher ξέρει τι κάνει και η Terry το λατρεύει! «Δεν είχα κάνει ποτέ ξανθά τα μαλλιά μου και δεν πίστευα ότι μου ταιριάζουν, αλλά ο Christopher το απογείωσε», είπε.

«Αυτό θα κάνει τη μετάβαση τόσο πιο εύκολη», δήλωσε η Terry για το makeover της, αναφερόμενη στα καστανά μαλλιά της που έγιναν γκρίζα.

Για να δείτε το εκπληκτικό makeover της, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr