Αυτά είναι τα 3 Ζώδια που Θα σε "Πάρουν Χαμπάρι" ότι και να Κάνεις. Ειδικά στο 2ο Δεν Γλιτώνεις Ποτέ
Www.true.gr

Αυτά είναι τα 3 Ζώδια που Θα σε «Πάρουν Χαμπάρι» ότι και να Κάνεις. Ειδικά στο 2ο Δεν Γλιτώνεις Ποτέ

Το ζώδιο είναι ένα παράθυρο προς την ψυχή και αποκαλύπτει τα πιο κρυφά χαρακτηριστικά του ανθρώπου που γεννήθηκε μ’αυτό. Η δύναμη του ζωδίου αποκαλύπτει το ποιοι γεννήθηκαν με την ισχυρότερη διαίσθηση.

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που είναι γνωστά για την διαίσθησή τους. Η εσωτερική τους φωνή μιλάει τόσο καθαρά μαζί τους που μπορούν να εμπιστευτούν το ένστικτό τους για τα πάντα.

#1 Σκορπιός

Έχετε τόσο πάθος που το ένστικτό σας είναι σαν ένα δεύτερο μυαλό που δουλεύει συνεχώς. Μπορείτε να διαβάζετε τους άλλους και να καταλαβαίνετε τις πραγματικές τους προθέσεις. Είστε πολύ καλός κριτής και μπορείτε εύκολα να βρείτε τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου. Είστε σαν ανιχνευτής ψέματος και σπάνια καταφέρνουν να σας κοροϊδέψουν.#2 Τοξότης

Έχετε πολύ καλό ένστικτο όταν κάθεστε σε ηρεμία και προσπαθείτε να βρείτε την λύση σε μία κατάσταση. Μπορεί να μην είστε καλός κριτής όταν κρίνετε γρήγορα, αλλά εάν χαλαρώσετε και το σκεφτείτε καλά, θα πάρετε την καλύτερη απόφαση.

Μερικές φορές σκέφτεστε μία απόφαση όλο το βράδυ με σκοπό το επόμενο πρωί να έχετε μία καθαρή απάντηση. Παρόλο που έχετε πολύ καλό ένστικτο, μερικές φορές αυτό που σας λέει είναι να αυτοσχεδιάσετε και να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.#3 Ιχθύς

Σαν Ιχθείς, έχετε πολύ καλό ένστικτο και είστε διανοούμενοι. Νιώθετε πως έχετε πνευματική σύνδεση με τους ανθρώπους που συναντάτε στην καθημερινή σας ζωή. Η σύνδεση αυτή σας λέει πολλά για εκείνους. Σαν Ιχθείς, είστε ανοιχτόμυαλοι και ακολουθείτε την καρδιά σας. Για έναν Ιχθύ, το ένστικτο απορρέει κατευθείαν από την καρδιά, γιατί ξέρει πως είναι η πιο μεγάλη του δύναμη.

Credit: davidwolfe.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr