Ιερέας στην Πάτρα τέλεσε κανονικά τη λειτουργία, παρουσία 30 ατόμων (video)
Www.true.gr

Ιερέας στην Πάτρα τέλεσε κανονικά τη λειτουργία, παρουσία 30 ατόμων (video)

Ακόμη ένας ιερέας παραβίασε τα απαγορευτικά μέτρα και χθες, Τετάρτη, τέλεσε κανονικά την λειτουργία στο ναό του, παρουσία περίπου 30 πιστών.

Σύμφωνα με το τοπικό site dete.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Πάτρα όπου ο ιερέας Αναστάσιος Γκοτσόπουλος αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά. Μάλιστα, λέγεται ότι το ίδιο είχε πράξει και την περασμένη Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως.

Όταν ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής επιχείρησε να μπει στον ναό και να καταγράψει όσα συνέβαιναν εμποδίστηκε από πιστούς και η λειτουργία διεκόπη. «Δε φοβάσαι το Θεό;» ακούγεται χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Όπως αναφέρεται, ο εν λόγω ιερέας είναι «γνωστός για τις σκληρές θέσεις του» και έχει έρθει πολλές  φορές σε αντιπαράθεση με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο αλλά και την Ιεραρχία.Ο Μητροπολίτης Πατρών ενημερώθηκε για την ενέργεια του ιερέα και έχει αποφασίσει να λάβει μέτρα σε βάρος του.
Σημειώνεται ότι ότι προ ημερών είχε λειτουργήσει και ο Μητροπολίτης Κυθήρων, στον οποίον τελικά ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο.

Δείτε το βίντεο του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Patras TV:

Πηγή: mixanitouxronou.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr