«Ειδοποίησε την Αστυνομία γιατί σκότωσα την γυναίκα μου»!

Η 51 ετών γυναίκα δολοφονήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Αγναντερό Καρδίτσας και δράστης φέρεται να είναι ο 54χρονος σύζυγός της.

Το μεσημέρι ο άνδρας οδηγήθηκε στην ανακρίτρια. Μεταφέρθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας όπου κρατείται στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου και πήρε προθεσμία δύο ημερών για να απολογηθεί. Συγκεκριμένα θα προσαχθεί εκ νέου την Τετάρτη στις 10 το πρωί.

Ο κατηγορούμενος δεν συνοδευόταν από δικηγόρο κατά την σημερινή παρουσία του στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με το trikalanews, ο φερόμενος ως δράστης ήταν παντρεμένος με το θύμα, είχαν δύο κόρες και το τελευταίο διάστημα ήταν σε διάσταση. Εκείνος έμενε στο σπίτι τους στο Αγναντερό και η σύζυγός του στην Καρδίτσα.

Μαρτυρίες από τους γείτονες στο χωρίο λένε ότι ο φερόμενος ως δράστης επανειλημμένα στο παρελθόν είχε δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα με τον πατέρα του.

Ήταν οδηγός σε ξυλαποθήκη στην Καρδίτσα αλλά αυτόν τον καιρό δεν εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews χθες λίγο μετά τις 10 το βράδυ πήγε σε γειτονικό συγγενικό του σπίτι, συγκεκριμένα σε μια θεία του και της είπε σε κατάσταση αμόκ «ειδοποίησε την Αστυνομία, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου».

Ακόμη έγινε γνωστό ότι το θύμα είχε ένα παλιό σπίτι στο Αγναντερό όπου είχε μαζέψει τουλάχιστον 20 σκυλιά, και για να τα ταΐζει πηγαινοέρχονταν καθημερινά από την Καρδίτσα και κάποιες από αυτές τις φορές πήγαινε στο σπίτι του εν διαστάσει συζύγου της.

Τέλος μαρτυρίες από το χωριό αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε από χρόνια ψυχολογικά προβλήματα…

newsit