Στις φυλακές Τριπόλεως, στις οποίες κρατούνται φερόμενοι ως εγκληματίες για πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου, συνεχίζει να κρατείται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης.

Οι κατηγορίες που συνεχίζουν να τον βαραίνουν μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του είναι για δύο απόπειρες βιασμού και για έναν βιασμό γυναικών, με τον να περιμένει πότε θα ξεκινήσουν οι δίκες του για τις τρεις κατηγορίες.

Στο διάστημα αυτό που κρατείται τον έχουν επισκεφτεί ο συνήγορός του και φυσικά η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου. Πρόσφατα όμως είχε μία ακόμα επίσκεψη η οποία όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ήταν αυτή που τον επηρέασε περισσότερο ψυχολογικά.

Η επίσκεψη η οποία όπως αναφέρεται τον «τσάκισε» ήταν από τον γιο του Δημήτρη, ο οποίος όπως αναφέρει το ρεπορτάζ περνούσε επίσης μία δύσκολη περίοδο προσπαθώντας να διαχειριστεί όσα έχουν συμβεί στην οικογένειά του τον τελευταίο χρόνο όταν και ξεκίνησε το κίνημα αποκαλύψεων του ελληνικού metoo με τον πατέρα του Πέτρο να βρίσκεται στο επίκεντρο των καταγγελιών στον ΣΕΗ από θύματά του.

Όπως αναφέρει πρωτοσέλιδο εφημερίδας ο γιος του Δημήτρης επισκέφτηκε τον πατέρα του για να του ανακοινώσει την απόφασή του να αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του. Η ανακοίνωση αυτή ακολουθήθηκε από ξέσπασμα σε κλάματα από τον ηθοποιό, φανερά συγκινημένος από τα ευχάριστα νέα.

πηγη: instanews.gr