Πέρα από όμορφη και ταλαντούχα, η Thalia αποτελεί μια φυσιογνωμία τόσο οικεία σε όλα τα σπίτια παγκοσμίως, αφού οι περισσότεροι έχουν παρακολουθήσει έστω μια φορά τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε.

Ανάμεσα σε εκείνες και η Marimar, η οποία από το soundtrack και μόνο σε γυρίζει πίσω στα μεσημέρια εκείνα, όταν η τηλενουβέλες ήταν η καλύτερή σου συντροφιά.

Η πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά αποφάσισε να αναβιώσει εκείνο το πονεμένο αλλά αγνό κορίτσι από το 1994, όταν η σειρά κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

Μάλιστα, εντυπωσίασε τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχές.

28 χρόνια μετά, φόρεσε και πάλι το ίδιο φόρεμα με τα ξέφτια, χρησιμοποίησε προϊόντα styling στα μπουκλωτά μαλλιά και επέλεξε tanning  αποχρώσεις μακιγιάζ, όπως ακριβώς έκανε κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Το βίντεο της μεταμόρφωσης συγκέντρωσε πάνω από1 εκατομμύριο views μέσα σε μια ώρα απλό τη δημοσίευσή του, αποδεικνύοντας πως η Marimar, συνεχίζει να κατακτά καρδιές στο, παγκοσμίως εμβέλειας, κοινό της ανά τα χρόνια κι ανά τις γενιές, εκμηδενίζοντας κάθε γλωσσικό φραγμό.

Άλλωστε, όπως η ίδια δήλωσε, η προσπάθεια αυτή αποτέλεσε φόρο τιμής σε όλους εκείνους τους fans, οι οποίοι έχουν χαραγμένη στη μνήμη τους τη σειρά.

Όσο για τη νεότητα και την αψεγάδιαστη ομορφιά της, αυτή μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, αφού η διάσημη ηθοποιός κάθε χρόνο μοιάζει και νεότερη.

Μήπως τελικά το μυστικό της να κρύβεται στο χαμόγελό της