Ειδικοί Φρουροί: «Μας σοκάρει ότι χάνονται ζωές για 5 ευρώ»!
Www.true.gr

Ειδικοί Φρουροί: «Μας σοκάρει ότι χάνονται ζωές για 5 ευρώ»!

Οι Ειδικοί Φρουροί, μέσω του ΓΓ τους, Στράτου Μαυροειδάκου, δηλώνουν σοκαρισμένοι για το γεγονός ότι «χάνονται ανθρώπινες ζωές για 5,10 ή 20 ευρώ» με αφορμή τον φρικτό θάνατο ηλικιωμένης στην Κορινθία, την Κυριακή.

Τι λένε οι Ειδικοί Φρουροί

«Φωνάζουμε αλλά δεν μας ακούει κανείς», είπε ο Γενικός Γραμαματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, σχολιάζοντας τον τραγικό θάνατο μίας ηλικιωμένης στην Κόρινθο κατά την διάρκεια ληστείας.


Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 είπε πως σοκάρει τους αστυνομικούς ότι «χάνονται ανθρώπινες ζωές για 5,10 ή 20 ευρώ». Όπως κατήγγειλε το 1/3 των μηχανών της ομάδας ΔΙΑΣ «είναι ακινητοποιημένο γιατί θέλουν σέρβις. Οι συνάδελφοι δεν έχουν μηχανές. Από τις 850 μηχανές οι 500 είναι ακινητοποιημένες».

«Δεν υπάρχουν πόροι ώστε αυτή η ομάδα να ανανεωθεί και να τους δώσει τα μέσα. Αυτά τα παιδά αγοράζουν στολές δικυκλιστών μόνοι τους. Είμαστε απογοητευμένοι, η πολιτεία δεν βοηθάει αυτά τα παιδιά» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τέλος, «τα στατιστικά του υπουργείου είναι κουτάκια που είναι κάποιοι αριθμοί. Αυτοί οι αριθμοί δεν συμπίπτουν με την τρέχουσα καθημερινότητα γιατί πολλοί δεν καταγγέλλουν περιστατικά είτε γιατί βαρέθηκαν αφού έπεσαν θύματα επιθέσεων αρκετές φορές, είτε γιατί αποτρέπονται μηνύσεις κατ’ αγνώστων».

ΠΗΓΗ: eretikos.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr