Είδε Κάτι Περίεργο να Βγαίνει μέσα από την Μπλούζα του Οδηγού... Όταν Κατάλαβε ΤΙ ήταν, Πάγωσε!
Www.true.gr

Είδε Κάτι Περίεργο να Βγαίνει μέσα από την Μπλούζα του Οδηγού… Όταν Κατάλαβε ΤΙ ήταν, Πάγωσε!

Οι ψείρες είναι κάποια από τα χειρότερα παράσιτα που μπορεί να κολλήσει ένας άνθρωπος. Το να έχεις ψείρες πάνω σου είναι πολύ άσχημο για την εικόνα και την αυτοπεποίθησή σου.

Απλά κοιτάξτε τι βίωσε αυτός ο οδηγός λεωφορείου όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του στα social media που τον δείχνουν να είναι γεμάτος ψείρες.

Ο λόγος για έναν οδηγό τρίκυκλου από τις Φιλιππίνες που βρέθηκε να έχει πάρα πολλές ψείρες πάνω του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η ανάρτηση είχε φωτογραφίες και ένα βίντεο που δείχνει μία τεράστια ψείρα να περπατάει πάνω στην μπλούζα του.

Ο χρήστης του διαδικτύου που έκανε την ανάρτηση είπε πόσο αποκρουστικό ήταν για εκείνον αυτό το θέαμα. Επίσης, μίλησε για την υγιεινή του οδηγού, του οποίου η αναπνοή μύριζε υπερβολικά άσχημα.


Παρόλο που η πρόθεσή του ήταν να κάνει έκκληση προς τους οδηγούς να φροντίζουν περισσότερο τον εαυτό τους πριν πάνε στην δουλειά, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις. Είπε επίσης πως οι ψείρες μπορεί να μεταφερθούν και στους επιβάτες και αυτό δείχνει πως ο οδηγός δεν νοιάζεται για εκείνους.

Κάποιοι χρήστες των social media που είδαν την ανάρτηση εξέφρασαν και οι ίδιοι την αηδία τους. Από την άλλη όμως, υπήρχαν και εκείνοι που είπαν πως ο τύπος που έκανε την ανάρτηση θα έπρεπε να είχε μιλήσει στον οδηγό αν όντως νοιαζόταν, αντί να φέρει το πρόβλημα στα social media όπου είναι πιθανόν να μην φτάσει ποτέ στον οδηγό.

Φαίνεται πως ο οδηγός είχε τις ψείρες για τόσο καιρό που δεν τις ένιωθε πια να περπατάνε στον λαιμό και το κεφάλι του.
Για μερικούς ανθρώπους, όπως αυτούς με μακρυά μαλλιά, η μόλυνση από ψείρες μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί αλλά οι ειδικοί λένε πως δεν είναι αδύνατη.

Βέβαια, το ότι έχεις ψείρες δεν σημαίνει πως δεν έχεις καλή υγιεινή και δεν μεταδίδουν αρρώστιες σύμφωνα με ειδικούς. Όλοι μπορούν να κολλήσουν ψείρες, ακόμα και ο πιο καθαρός άνθρωπος στην γη.

Οι ψείρες πρέπει να είναι κοντά στο δέρμα για να επιβιώνουν. Αγαπούν την ζέστη του και τρέφονται από αίμα. Μπορούν να κάνουν 8 αβγά την μέρα οπότε φανταστείτε πόσο γρήγορα μπορεί να βγει η κατάσταση εκτός ελέγχου.

Δείτε το βίντεο του οδηγού που ανέβηκε στο διαδίκτυο:

Gepostet von Primo Onipa am Montag, 8. Januar 2018

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr