Είδε αυτά τα Τεράστια Δόντια να Κρέμονται έξω από τον Φράχτη. Όταν κοίταξε ΤΙ υπάρχει από πίσω, Πάγωσε.
Www.true.gr

Είδε αυτά τα Τεράστια Δόντια να Κρέμονται έξω από τον Φράχτη. Όταν κοίταξε ΤΙ υπάρχει από πίσω, Πάγωσε.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές στη νότια Καλιφόρνια, έφεραν το χάος σε εκατομμύρια ανθρώπους. Όλος ο κόσμος είδε φωτογραφίες ατόμων να φεύγουν από τα σπίτια τους, καθώς οι φλόγες τους περιέκλειαν.

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είμαστε μόνο εμείς που χρειαζόμαστε βοήθεια. Και οι τετράποδοι φίλοι μας χρειάζονται βοήθεια επίσης για να ξεφύγουν.

Posted by Gina Silva on Dienstag, 5. Dezember 2017

Όταν η δημοσιογράφος Τζίνα Σίλβα και η ομάδα της περιπλανήθηκαν στους δρόμους της περιοχή που πυροδότησε πυρκαγιά, βρήκαν ένα σπίτι που ήταν σε μια φρικτή κατάσταση.

Ένα άλογο, ο Kenny, είχε προσπαθήσει να ξεφύγει από το στάβλο του, αλλά είχε κολλήσει σε έναν τοίχο και δεν μπορούσε να ξεφύγει.Η Τζίνα και η ομάδα της δεν μπόρεσαν να σώσουν μόνοι τους το άλογο με όλες αυτές τις φλόγες και τον καπνό. Αλλά οι διασώστες κατάφεραν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Η Τζίνα δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Twitter:

«Ένα άλογο εξακολουθεί να είναι εγκλωβισμένο, αλλά οι διασώστες είναι τώρα στη σκηνή. Έπεσε και εγκλωβίστηκε σε μικρή χαραμάδα».Αυτό, αποδείχθηκε έξυπνη κίνηση. Μέσα σε μόλις 20 λεπτά, άνθρωποι από όλη την πόλη είδαν το μήνυμα της δημοσιογράφου και προσέφεραν βοήθεια. Ένας κτηνίατρος έδωσε στον Kenny κάποια ηρεμιστικά και οι διασώστες έσπασαν τον τοίχο για να περάσει ο Kenny.

Posted by Gina Silva on Dienstag, 5. Dezember 2017

Ο Kenny, ο οποίος είναι 23 ετών, μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική. Μετά από αυτό, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να γυρίσει στον ιδιοκτήτη του και να γίνει εντελώς καλά.

Credit: theanimalbible.net

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr