Είδαν το Πρόσωπο και το Στήθoς της και Ξετρελάθηκαν. Όταν τους έδειξε ΤΙ έκρυβε από κάτω Δεν Μπορούσαν να το Πιστέψουν
Www.true.gr

Είδαν το Πρόσωπο και το Στήθoς της και Ξετρελάθηκαν. Όταν τους έδειξε ΤΙ έκρυβε από κάτω Δεν Μπορούσαν να το Πιστέψουν

Τα ρομπότ του σεξ έχουν γίνει ένα ένα ταχέως αναπτυσσόμενο πεδίο ανάπτυξης, με την ‘Harmony’  της Abyss Creations να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. 

Και τώρα φαίνεται πως η Harmony θα αποκτήσει και αδερφή. Ο δημιουργός της, Matt McMullen, παρουσίασε την νέα προσωπικότητα με όνομα Solana – αλλάζοντας το πρόσωπο του ρομπότ με ένα άλλο.

Ο McMullen αποκάλυψε επίσης πως δουλεύει στην ανάπτυξη αντρικών ρομπότ με την δυνατότητα για ακόμα περισσότερα φύλα.Σε μία συνέντευξη, ο McMullen εξήγησε  πως το πρόσωπο του ρομπότ είναι σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες.

«Το πρόσωπο μπορεί να αλλάξεις όπως και οι ρυθμίσεις της προσωπικότητας. Μπορείς να το αφαιρέσεις και να το βάλεις σε ένα άλλο σώμα το ίδιο εύκολα,» είπε ο McMullen.Βέβαια, αν βγει το πρόσωπο, θα μείνει ο μηχανικός σκελετός εκτεθειμένος και το θέαμα δεν θα είναι και τόσο ωραίο.

Τώρα, η εταιρεία έχει ως στόχο να φτιάξει νέα θερμαινόμενα σώματα με επιταχυνσιόμετρα και αισθητήρες που θα του επιτρέπει να αντιδράει σε αγγίγματα και να κουνιέται.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr