Είδαν το παραμορφωμένο πρόσωπό και τους είπαν να το "ρίξουν". 2 Χρόνια μετά είναι ένα πανέμορφο μωρό
Www.true.gr

Είδαν το παραμορφωμένο πρόσωπό και τους είπαν να το «ρίξουν». 2 Χρόνια μετά είναι ένα πανέμορφο μωρό

3 https://www.facebook.com/sharedofficial1/posts/3425269020879265

Φέρνοντας ένα νέο μωρό σε αυτόν τον κόσμο είναι μια όμορφη στιγμή που μπορεί να ζήσει ένας γονιός. Από τη στιγμή που διαπιστώνουμε ότι μια γυναίκα είναι έγκυος, η ζωή μας αλλάζει για πάντα και αναμένουμε τη μεγάλη μέρα που θα γεννηθεί. Υπάρχει επίσης και πολύ άγχος που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ίσως υπερτονίζουμε την πιθανότητα επιπλοκών και ελπίζουμε να μπορούμε να μάθουμε εκ των προτέρων για τυχόν προβλήματα, ώστε να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε.

Όταν το νεαρό ζευγάρι σε αυτή την ιστορία περίμενε το πρώτο τους μωρό, τα πράγματα πήγαιναν καλά μέχρι να γίνει το υπερηχογράφημα στις 24 εβδομάδες. Το έμβρυο αγοράκι ήταν ευπρόσδεκτο μέλος της οικογένειας και όλοι περίμεναν την γέννηση του, αλλά οι γιατροί τους γνωστοποίησαν ότι υπήρξε μια επιπλοκή. Τότε ζήτησαν από τους γονείς κάτι που δεν περίμεναν να ακούσουν. Ήθελαν να μάθουν εάν ήθελαν να σταματήσουν την κύηση του εμβρύου σε εκείνο το σημείο.

Η Sara Heller και ο σύντροφός της, ο Chris ενημερώθηκαν για το πρόβλημα. Ο Brody, ο γιος τους είχε διμερές λαγόχειλο και ουρανίσκο. Το μωρό θα γεννιόταν με την παραμόρφωση και θα είχε ως αποτέλεσμα ποικίλα θέματα υγείας και άλλα προβλήματα.

Οι γιατροί ρώτησαν αν ήθελαν να κρατήσουν το μωρό.

Η Sara και ο Chris δεν δίστασαν. Ήθελαν να γεννηθεί ο γιος τους. Αν και ήξεραν ότι θα έμοιαζε διαφορετικός, ήταν πρόθυμοι να κάνουν ό, τι μπορούσαν για να τον βοηθήσουν.


Επίσης, ενδιαφέρονταν να βοηθήσουν και άλλους γονείς να μάθουν για τις παραμορφώσεις και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να επηρεάσουν τα νεογέννητα παιδιά.

«Είναι εντάξει να είστε υπερήφανοι για το μωρό σας, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις», δήλωσε η Sara, σύμφωνα με το HeartEternal.

«Θέλαμε να αλλάξουμε τις φωτογραφίες των υπερήχων/νεογέννητων/πρώτου έτους στους λογαριασμούς μας στο Facebook/Instagram. Θέλαμε να εξαπλωθεί η ευαισθητοποίηση των διμερών χειλιών και ουρανίσκου.»

Ο Brody χρειάστηκε κάποια επιπλέον φροντίδα εξαιτίας της κατάστασής του. Μπορεί να είναι δύσκολο για ένα μωρό με διμερές χείλος και ουρανίσκο να θηλάσει, να χαμογελάσει και μπορεί να έχει προβλήματα αναπνοής.

Οι άνθρωποι ρωτούσαν την Sara τι είχε ο Brody, αλλά εκείνη δεν αναστατωνόταν. Το χρησιμοποιούσε ως ευκαιρία να μιλήσει μαζί τους.

«Αποφάσισα να εκπαιδεύσω παρά να δημιουργώ μια αντιπαράθεση γιατί αυτό είναι που θέλω να κάνει ο Brody στο μέλλον», είπε. «Θέλω να εκπαιδεύσει, να υποστηρίξει τα μικρότερα παιδιά που δεν έχουν τη δική τους φωνή ακόμα.»

Η Sara δέχτηκε πράξεις καλοσύνης σε πολλές περιπτώσεις. Σε ένα εστιατόριο ένας άγνωστος κάποτε της έδωσε ένα κομμάτι χαρτί που είχε μια επιταγή 1000 δολαρίων μέσα στο «για το όμορφο μωρό».

Χρησιμοποίησαν τα χρήματα για τα απαραίτητα ιατρικά έξοδα για να ξεκινήσει η χειρουργική επέμβαση για τα χείλη.

Ο Brody αναρρώνει καλά μετά από τη χειρουργική επέμβαση στα χείλη πέρυσι. Θα χρειαστούν μερικές ακόμη χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά αναμένεται να έχει μεγάλη πρόοδο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr