Είδαν μια Περίεργη "Μάζα" κάτω στον Βυθό της Θάλασσας. Μόλις όμως πλησίασαν Κοντά της, Πάγωσαν
Www.true.gr

Είδαν μια Περίεργη «Μάζα» κάτω στον Βυθό της Θάλασσας. Μόλις όμως πλησίασαν Κοντά της, Πάγωσαν

Η κατάδυση είναι μια καταπληκτική υπαίθρια δραστηριότητα, ειδικά για τους παραθεριστές που αναζητούν την περιπέτεια και την διασκέδαση. Με σωστή εκπαίδευση και επαρκή προσανατολισμό, είναι σίγουρα ένα συναρπαστικό χόμπι!

Μέσω της κατάδυσης, οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να δουν την ομορφιά του βυθού και να θαυμάσουν το μεγαλείο του. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να μάθετε κάτι νέο για τη θαλάσσια ζωή και τα είδη της.

Αλλά τι γίνεται αν ένα τεράστιο θαλάσσιο πλάσμα, ξαφνικά έρθει και ενωθεί με την παρέα σας; Μπορεί να σας φανεί τρομακτικό, ειδικά αν είναι ένα γνωστό επικίνδυνο ζώο, όπως για παράδειγμα ένας καρχαρίας.Βρήκαμε αυτό το βίντεο, που ανέβηκε από τον Ryan Carpenter, παρουσιάζοντας την αλληλεπίδραση της ομάδας του με ένα πλάσμα που μοιάζει με γιγαντιαίο χέλι στα νησιά Ticlao των Φιλιππίνων.

Οι αρχικές αναφορές, έλεγαν ότι ήταν πυρόσωμα. δεν είμαστε πραγματικά σίγουροι, αλλά αφού το βίντεο έγινε viral, ο Ryan ενημέρωσε την περιγραφή της σελίδας του στο YouTube.Σημείωσε ότι το θαλάσσιο πλάσμα, έμοιαζε περισσότερο με μια γιγαντιαία μάζα από αυγά καλαμαριών. Δείτε το παρακάτω βίντεο!

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr