«Είδα τα Κοριτσάκια μου στην τηλεόραση»: Η Σπαρακτική Έκκληση ενός Πατέρα που Συγκλονίζει
Www.true.gr

«Είδα τα Κοριτσάκια μου στην τηλεόραση»: Η Σπαρακτική Έκκληση ενός Πατέρα που Συγκλονίζει

Αγωνία για τα δίδυμα κοριτσάκια Σοφία και Βασιλική – Ήταν μαζί με τη γιαγιά και τον παππού τους σε αλιευτικό σκάφος το βράδυ της φωτιάς στην Αττική – Ο πατέρας τους Γιάννης Φιλιππόπουλος τις αναγνώρισε σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ! – Αποβιβάστηκαν, ασυνόδευτα, από αλιευτικό σκάφος στη Ραφήνα αλλά έκτοτε αγνοούνται – Στην Αστυνομία, το Λιμενικό και την Πυροσβεστική καλείται να καλέσει όποιος έχει πληροφορίες για τα παιδιά – 48 ώρες μετά τη φωτιά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ επίσημη λίστα αγνοουμένων!
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο το δράμα που εκτυλίσσεται μετά τις φονική φωτιά στην Αττική και την αδιανόητη τραγωδία που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα στις περιοχές της ανατολικής Αττικής. Οι νεκροί έχουν ήδη φτάσει τους 76. Οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιος είναι ο ακριβής αριθμός. 48 ώρες μετά την εθνική τραγωδία, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ επίσημη λίστα αγνοουμένων. Με κάθε τρόπο γονείς, αδέρφια, συγγενείς ψάχνουν τους δικούς τους. Αλλά το κράτος δεν μπορεί να τους βοηθήσει ούτε καν σχηματίζοντας μια επίσημη λίστα. Το μόνο που έχει ζητηθεί (κι αυτό από την Πυροσβεστική) είναι να καλούν στο 199.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα αδιανόητο οικογενειακό δράμα. Οι έρευνες για δυο μικρά κορίτσια, δυο δίδυμα αδελφάκια, τη Σοφία και τη Βασιλική Φιλιπποπούλου συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος τις αναγνώρισε σε πλάνα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Είδε τα δίδυμα κοριτσάκια του την ώρα που αποβιβάζονταν από αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας. Από τότε όμως, η προσπάθειά του να τα βρει έχει πέσει στο κενό. Το αποκάλυψε μιλώντας τα ξημερώματα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και έκανε έκκληση σε όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία για τα παιδιά του, να τον καλέσει στο κινητό του τηλέφωνο (694 88 43 741).

Τα δυο κορίτσια, ηλικίας 9 ετών, ήταν μαζί με τον 74χρονο παππού τους Φίλιππο Φιλιππόπουλο και την 61χρονη γιαγιά τους Σοφία το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (23.07.2018) όταν ξέσπασε η φωτιά στην ανατολική Αττική.


Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια Φιλιπποπούλου απευθύνθηκε στις Αρχές, ενώ έψαξαν στα νοσοκομεία αναζητώντας τους. Δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν από τους τέσσερις. Οι ελπίδες τους είχαν αρχίσει να χάνονται όταν ο πατέρας τους είδε το video του Alpha με τα παιδιά μέσα στο αλιευτικό, ασυνόδευτα!

Είχαν αρχίσει να χάνουν τις ελπίδες τους, όταν ο πατέρας αναγνώρισε σε στιγμιότυπο στην τηλεόραση τα δίδυμα κοριτσάκια του, τα οποία ήταν ασυνόδευτα.

Έκκληση για τα δυο δίδυμα κοριτσάκια
Τα δυο κοριτσάκια έχουν ύψος 1.30μ. και μακριά καστανά μαλλιά. Ο επικεφαλής των διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βασίλης Ανδριόπουλος, ζήτησε, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (25.07.2018) στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, από όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία να επικοινωνήσει με την αστυνομία (100), την Πυροσβεστική (199) ή το Λιμενικό (108).


Τους αναζητούν με κάθε τρόπο
είναι σε λειτουργία η ανεξάρτητη ηλεκτρονική πλατφόρμα, που οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες και ονόματα των συγγενών και των φίλων τους που αγνοούνται μετά το πέρασμα της φονικής πυρκαγιάς από τους οικισμούς στον Βουτζά και στο Μάτι.

Μέχρι στιγμής αγνοούνται 32 συμπολίτες μας.

Αυτοί είναι οι αγνοούμενοι από τη φωτιά στην Αττική

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr