ΗΧΗΤΙΚΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Μοναχός Παΐσιος μιλά για τη σημερινή κατάσταση!

Για τη σημερινή κατάσταση και το πως φτάσαμε ως εδώ, ακούγονται πολλά. Αλλά σωστά και άλλα «σενάρια επιστημονικής φαντασίας»…

Ωστόσο ένας άνθρωπος, ο μοναχός Παϊσιος, πριν φύγει από τη ζωή, είχε προλάβει να αποκαλύψει αρκετά από όσα βιώνουμε σήμερα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα το 1983 είχε πει ο μοναχός: «Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατήσει σύγχυση και ταραχή.

Τότε, όμως, θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί, αλλά και το ΚΚΕ». Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά; Και η «προφητεία» δεν ολοκληρώθηκε εκεί. Ο Παΐσιος ανέφερε πως «τα χρόνια εκείνα, τόσο απογοητευμένος θα είναι ο κόσμος από τους πολιτικούς των δύο μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί και θα ζητήσει στη θέση τους να έρθει ο Βασιλιάς. Και εκείνος δε θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού».

Προφητικός ή όχι, ο μοναχός Παΐσιος έζησε ως ενάρετος άνθρωπος και πλήθος κόσμου τιμά τη μνήμη του σήμερα. Ακούστε τον ίδιο να μιλά για τη σημερινή κατάσταση σε ηχητικό – ντοκουμέντο..

ΠΗΓΗ iellada