Είχε Έναν Πόνο Χαμηλά και Πήγε στον Γυναικολόγο. Αυτό που της Προκάλεσε το Ταμπόν, θα σας Σοκάρει!

Ο πόνος μπορεί να προκαλείται από πολλές αιτίες. Σαν σύμπτωμα, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί η πηγή του. Αλλά όποιος πάσχει από χρόνιο πόνο ξέρει πως θέλει γρήγορα απαντήσεις.

Όταν η Michelle Barrow άρχισε να έχει στομαχόπονο που δεν έφευγε, αποφάσισε τελικά να μιλήσει με τον γιατρό της. Κατά την διάρκεια της ετήσιας εξέτασης με τον γυναικολόγο της, η Michelle ανέφερε τον συνεχή και αμβλύ πόνο χαμηλά στην κοιλιά της.

Και τότε ήταν που ο κόσμος της θα γυρνούσε ανάποδα.

Ο γυναικολόγος υποπτευόταν πως είχε κύστεις στις ωοθήκες. Άρχισε να την εξετάζει μέσα στον κόλπο της και παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο. Μέσα της είχε παράξενες τρίχες.


Ο γιατρός πίστεψε πως οι τρίχες ερχόντουσαν από ταμπόν.

Αφού τις έβγαλε από μέσα της, η Michelle είδε την μπάλα από τις τρίχες και παρατήρησε πως είχαν το ίδιο χρώμα με τις τρίχες της γάτας της, Donut.

Πώς συνέβη αυτό; Η Michelle είχε αφήσει τις δύο τις γάτες να κοιμούνται στο κρεβάτι της μαζί με εκείνη και τον αρραβωνιαστικό της. Με την εφαρμογή του Ταμπόν οι τρίχες σφήνωσαν μέσα της και έγιναν έναν με τα τοιχώματα του κόλπου.


Τώρα, η Michelle καθαρίζει πολύ πιο συχνά τα σεντόνια, δεν αφήνει πια τις γάτες της να κοιμούνται μαζί της και είναι πιο προσεκτική όταν βάζει το ταμπόν της.

Ευτυχώς, ο πόνος της σταμάτησε αφού ο γιατρός έβγαλε τις τρίχες από μέσα της. Και το μόνο σίγουρο είναι πως έμαθε ένα σημαντικό μάθημα.

Πηγή