Είχε χρόνια να κουρευτεί. Μετά την μεταμόρφωσή της, ούτε η οικογένειά της δεν την αναγνώριζε
Www.true.gr

Είχε χρόνια να κουρευτεί. Μετά την μεταμόρφωσή της, ούτε η οικογένειά της δεν την αναγνώριζε

 Η αλλαγή είναι κάτι που όλοι εκτιμούμε. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν να κάνουν ένα , αλλά κάθε ριζική αλλαγή δε θα είναι ίδια με άλλη. Όταν γίνονται σωστά, μπορεί να είναι μια εκπληκτική εμπειρία, αλλά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και ίσως ακόμη και σε δάκρυα. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι εμπιστεύονται τον Makeover Guy, τον Christopher Hopkins, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.

Ο Hopkins κάνει makeovers εδώ και μερικά χρόνια και κάνει τόσο καλή δουλειά που έχει κερδίσει ένα μεγάλο αριθμό θαυμαστών. Μεταμορφώνει τις ζωές τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών ηλικίας άνω των 45 ετών, κάνοντάς τους να φαίνονται πιο ωραίοι και πάνω στη διαδικασία, κάνοντάς τους να αισθάνονται πιο καλά με τον εαυτό τους. Όλα γίνονται στο παγκοσμίου φήμης κομμωτήριό του στη Μινεάπολη στη πολιτεία Μινεσότα.

Έγραψε επίσης ένα βιβλίο με τίτλο «Στήνοντας την επιστροφή σας: μια πλήρης αναγέννηση της ομορφιάς για γυναίκες άνω των 45» και αυτή τη στιγμή ο Hopkins παράγει μια σειρά από τηλεοπτικές σειρές για το Διαδίκτυο.

Του αρέσει να κάνει περισσότερα από οτιδήποτε άλλο να βοηθά τις γυναίκες, όπως η Kelly, να χάσουν μερικά χρόνια από την εμφάνισή τους και να νιώθουν υπέροχα. Όχι μόνο αλλάζει την εξωτερική ομορφιά των πελατών του, αλλά δουλεύει και με την εσωτερική ομορφιά τους, ώστε να μπορούν να φύγουν από το στούντιο ως ένα νέο άτομο.

Στο παρακάτω βίντεο, βλέπετε μια γιαγιά από το Iron Mountain του Μίσιγκαν που αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της. Ήλπιζε ότι ο Hopkins θα έκανε τη δουλειά σωστά.

«Ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι που είναι αποκλειστικά για μένα», είπε. «Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι το εισιτήριο.»


Η Kelly φαίνεται ήδη καλά για την ηλικία της, αλλά τα μαλλιά της είναι αρκετά εύθραυστα από το συχνό styling. Ήταν σχεδόν αδύνατο να τα στυλάρει, και έτσι τα έκανε αλογοουρά.

Ο Hopkins ξεκινάει με ένα κούρεμα και η Kelly έπειτα συνειδητοποίησε ότι είχε κυματιστά μαλλιά. Άρχισαν να ψάχνουν έναν τρόπο να το εκμεταλλευτούν αυτό.

Τώρα που τα μαλλιά της ήταν ελαφρύτερα και πιο υγιή, ήταν πιο εύκολο να τα δουλέψουν.

Η Kelly πρώτα κοίταξε τον εαυτό της στον καθρέφτη και δεν έβρισκε λόγια. Ήταν ενθουσιασμένη και αποφάσισε τελικά να χορέψει από τη χαρά της.

«Αισθάνομαι πανέμορφη!, είπε επιτέλους. «Δεν είναι απλά όμορφα, είναι πανέμορφα. Χαίρομαι που θα βγούμε για δείπνο απόψε. Μπορώ να είμαι λαμπερή και υπέροχη.»


Στη συνέχεια ήρθε η ομάδα για το μακιγιάζ, η οποία τόνισε τα ζυγωματικά και τις βλεφαρίδες της και της έκαναν ένα πιο ουδέτερο χρώμα για τα χείλη. Φαινόταν όμορφη όταν ήταν έτοιμη να σηκωθεί από την καρέκλα.

Το αγαπημένο μας σημείο της όλης διαδικασίας είναι όταν η οικογένειά της ήρθε για να την δει.

Όταν τα παιδιά και τα εγγόνια της κοιτάζουν μέσα στην αίθουσα, σχεδόν δεν αναγνωρίζουν τη γυναίκα που στέκεται μπροστά τους. Είχε αλλάξει την εμφάνισή της σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να δείτε την εκπληκτική μεταμόρφωση στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr