«Είχε Αρχίσει να Παραλύει η Αριστερή μου Πλευρά..» Ο Κρατερός Κατσούλης Αποκάλυψε το πολύ Σοβαρό Πρόβλημα Υγείας του!

O Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησαν από κοινού μια συνέντευξη στο People μιλώντας για την κοινή τους πορεία στη ζωή και την τηλεόραση. Ο ηθοποιός, όμως, αναφέρθηκε και στην τωρινή κατάσταση της υγείας του, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε πριν μερικούς μήνες.

Ο Κρατερός Κατσούλης στις 28 Ιανουαρίου αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε για αρκετό καιρό εκτός τηλεόρασης αλλά και εκτός θεάτρου. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

«Εκείνη την ημέρα είχα διπλή παράσταση. Με πήγαν στο νοσοκομείο διότι από το μεσημέρι είχε αρχίσει να παραλύει η αριστερή μου πλευρά, από το μέσον της πλάτης και κάτω. Δεν πονούσα, γι’ αυτό έβγαλα και την πρώτη παράσταση. Στο διάλειμμα όμως της δεύτερης δεν είχα τον έλεγχο του σώματός μου.»


Ήταν η πρώτη φορά που ο Κρατερός Κατσούλης απείχε από θεατρική παράσταση στην οποία τον είχε αντικαταστήσει ο Μάριος Αθανασίου. Πέρα από το θέατρο όμως, αναγκάστηκε να σταματήσει για τρεις εβδομάδες και από τα πρωινά του καθήκοντά στο Star.

«Ήταν πολύ μεγάλο σοκ για μένα και την υγεία μου, πολύ πιο σοβαρό απ’ ό,τι νόμιζα. Ελπίζω να είναι και το τελευταίο. Ευτυχώς έχω αποκατασταθεί πλήρως και, με τη βοήθεια της διατροφής σε συνδυασμό με τη γυμναστική, βρίσκομαι σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που ήμουν πριν δεκαπέντε χρόνια.»


Ο ίδιος, λίγες εβδομάδες μετά από την πρώτη του απουσία είχε παραδεχτεί μέσα από τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου – Κου» ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Όπως είχε τονίσει ο ίδιος του είχε μείνει τότε μια ακόμα επανεξέταση για να σιγουρευτεί πώς όλα βαίνουν καλώς.

ΠΗΓΗ: mikropragmata.lifo.gr