Είχαν ήδη 3 Παιδιά και Ήθελαν και Ένα Ακόμη. Αυτή η Εγκυμοσύνη Όμως, Άλλαξε τη Ζωή τους για Πάντα.

Εάν είστε γονιός, γνωρίζετε πως όταν περιμένετε το πρώτο σας μωρό και το καλωσορίζετε στην οικογένειά σας, ο κόσμος σας, δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.

Από όταν ακόμα είναι νεογέννητα, τα μωρά απαιτούν πολύ μεγάλη προσοχή. Όταν μεγαλώνουν λίγο, δεν καλυτερεύει η κατάσταση, αφού πρέπει να τα παρακολουθείτε όλη την ώρα.

Φανταστείτε να έχετε πολλά . Εάν υπάρχει διαφορά ηλικίας, μπορεί να φανεί  χρήσιμη, καθώς τα μεγαλύτερα , θα μπορούσαν ενδεχομένως να βοηθήσουν με τα μικρότερα, ίσως ακόμη και να αλλάξουν τις πάνες ή να κρατήσουν ένα μπουκάλι. Κάθε παιδί αλλάζει τη δυναμική της οικογένειας με νέο τρόπο.

Η Courtney και ο Eric Waldrop είχαν τρία αγόρια, ένα ηλικίας εννέα ετών και 2 δίδυμα ηλικίας πέντε ετών. Ήθελαν να προσθέσουν ένα ακόμη παιδί στην οικογένειά τους. Ένα ακόμα!

Τότε η Courtney ανακάλυψε, πως ήταν στην πραγματικότητα έγκυος με έξι μωρά. Αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαν συνολικά εννέα παιδιά.

Ο Eric δήλωσε: «Αν με ρωτούσατε πως ένιωσα όταν μάθαμε ότι είχαμε έξι μωρά, υποθέτω, σκεφτόμουν ότι θα ήταν αδύνατο να τα βγάλουμε πέρα».

Τα μωρά είναι τώρα ενός έτους και οι Eric και Courtney κατά κάποιο τρόπο κατάφεραν όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά και να ευδοκιμήσουν.

Το ζευγάρι είναι ευγνώμων που τα μωρά άρχισαν να κοιμούνται τη νύχτα σε μόλις τέσσερις μήνες. Αυτό τους επιτρέπει να έχουν αρκετό ύπνο για να λειτουργήσουν.

Ο Eric είπε: «Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο τι έκανε ο Θεός για εμάς και πόσο ευλογημένοι είμαστε από αυτή την κατάσταση. Θέλουμε να δείξουμε πόσο καλός ήταν ο Θεός μαζί μας «.

ΠΗΓΗ: tiphero.com