Ιάπωνας υπουργός ζητά συγγνώμη γιατί άργησε τρία λεπτά στη Βουλή
Www.true.gr

Ιάπωνας υπουργός ζητά συγγνώμη γιατί άργησε τρία λεπτά στη Βουλή

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο υπουργός Ολυμπιακών Αγώνων της Ιαπωνίας, Γιοσιτάκα Σακουράντα, επειδή άργησε 3 ολόκληρα λεπτά σε συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής την Πέμπτη.

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης εξοργίστηκαν με τον κ. Σακουράντα υποστηρίζοντας ότι η καθυστέρησή του είναι δείγμα ασέβεια στο Σώμα και τους θεσμούς και πως το έκανε εσκεμμένα για να μποϊκοτάρει τη συνεδρίαση.

Πρόκειται για έναν υπουργό ο οποίος δέχεται συχνά τα πυρά των συναδέλφων του πολιτικών λόγω της τάσης του να πέφτει σε λάθη και γκάφες.


Μόλις πρόσφατα δήλωσε το εξής όταν έμαθε πως το μεγάλο αστέρι της ιαπωνικής κολύμβησης διεγνώσθη με λευχαιμία: «Είχε πολλές ελπίδες για χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στους Αγώνες του Τόκιο το 2020. Ήταν μία αθλήτρια από την οποία είχαμε πολλές προσδοκίες. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος!»

Πέρυσι ο κ. Σακουράντα έκανε άλλη μια γκάφα. Ως υπουργός τότε υπεύθυνος για την Κυβερνοασφάλεια είχε πει δημόσια πως δεν έχει ποτέ χρησιμοποιήσει υπολογιστή και ότι προωθεί όλες τις δουλειές στους υφισταμένους του.

Πάγιο αίτημα της αντιπολίτευσης είναι ο συγκεκριμένος υπουργός να παραιτηθεί.

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr