Η Βόμβα του ΣΚΑΪ: Η μεγαλύτερη Ανδρική Φαντασίωση των 00’s στο Survivor 2.
Www.true.gr

Η Βόμβα του ΣΚΑΪ: Η μεγαλύτερη Ανδρική Φαντασίωση των 00’s στο Survivor 2.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Μετά τις γιορτές το πιο πολυσυζητημένο πρότζεκτ της περσινής σεζόν, το πρόγραμμα που έκανε τον ΣΚΑΪ από μικρομεσαίο κανάλι, τον κορυφαίο σταθμό της χώρας, επιστρέφει.

Οι αλλαγές στο Survivor 2 θα είναι πολλές. Από τον αριθμό των παικτών που θα στελεχώσουν τις 2 ομάδες, έως τις δοκιμασίες και τις παραλίες, τα πάντα θα είναι διαφορετικά.
Στόχος της παραγωγής είναι να δώσει στο κοινό ένα φρέσκο προϊόν που δεν θα θυμίζει το Survivor 1, καθώς οι συγκρίσεις με το πιο επιτυχημένο reality της δεκαετίας και τους πρωταγωνιστές του θα είναι αναπόφευκτες.

Και ενώ η στελέχωση της ομάδας των νέων μαχητών έχει ολοκληρωθεί, η ομάδα που εν πολλοίς θα κρίνει την επιτυχία του παιχνιδιού, αυτή των διασήμων, ακόμα δεν έχει κλείσει το… ρόστερ της.
Ο ανδρικός πληθυσμός της χώρας βέβαια, έχει ήδη έναν λόγο να χαμογελά καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με μια γυναίκα που πριν από μια 15ετία ήταν η απόλυτη ανδρική φαντασίωση.Αν είστε κάτω από 18 μπορεί και να μην την ξέρετε (δεν ξέρετε τι χάνετε). Αν είστε όμως πάνω από 35+ τότε θα συμφωνήσετε και εσείς ότι η Έλσα Τόλη (περί ης ο λόγος) ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που είχαμε δει ποτέ.
Και αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και κλείσει τελικά στο Survivor 2, τότε το σίγουρο είναι ότι θα μας ξανάρθουν ένα ένα χρόνια δοξασμένα! Τότε που η Έλσα Τόλη έκοβε την ανάσα…
Πηγή menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr