Οι τύποι των Aνδρών που δίνουν τους Kαλύτερους oργασμoύς στις γυναίκες

Πολλά λέγονται και γράφονται για τον γυναικείο οργασμό και για κάποιους άνδρες παραμένει ένα μυστήριο. Όμως ποιοι είναι τελικά οι τύποι των ανδρών που προσφέρουν καλύτερους και περισσότερους οργασμούς στις γυναίκες;
Μια νέα έρευνα δίνει πολλά στοιχεία για την επιτυχία και είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα (αν όχι όλα) είναι αναμενόμενα.

Ομάδα ερευνητών ρώτησε 100 γυναίκες χωρίς σύντροφο την σεξουαλική τους ιστορία με σκοπό να ανακαλύψει ποια χαρακτηριστικά έχουν οι άνδρες που προσφέρουν τους καλύτερους οργασμούς.

Σε πρώτη φάση οι ερευνητές εξηγούν ότι η εξέλιξη του γυναικείου οργασμού και ο ρόλος του στις ερωτικές σχέσεις είναι ελάχιστα κατανοητός. Ενώ είναι ξεκάθαρο ότι ο ανδρικός οργασμός συνδέεται με την αναπαραγωγή, ο γυναικείος δεν συνδέεται με την αναπαραγωγή αλλά ούτε και με το ένστικτο επιβίωσης. Επίσης έχει και μικρότερη σχέση με την διείσδηση.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ανδρών που δίνουν τους καλύτερους οργασμούς:

Επίσης αναφέρουν ότι οι άνδρες που τους έφερναν περισσότερους οργασμούς μιλούσαν μαζί τους περισσότερο για τις ερωτικές στάσεις. Παράλληλα αναφέρονται σε άνδρες που χρησιμοποιούν ερωτικά παιχνίδια και δίνουν χρόνο στα προκαταρκτικά.

Πηγή athensvoice.gr