Η τύχη του ατζαμή: Η Χατζίδου πήρε νίκη στο Survivor λόγω… ασχετοσύνης (Vid)
Www.true.gr

Η τύχη του ατζαμή: Η Χατζίδου πήρε νίκη στο Survivor λόγω… ασχετοσύνης (Vid)

Την τύχη της θα πρέπει να ευχαριστεί η Ελένη Χατζίδου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια στο επεισόδιο της Τρίτης πήρε μια απίθανη νίκη βοηθώντας την ομάδα της να κερδίσει την ασυλία.

Ενώ οι Μαχητές προηγούνταν με 9-8 η Ελένη Χατζίδου έπρεπε να αγωνιστεί απέναντι στη Μελίνα. Η τραγουδίστρια ήταν αρκετά αργή στην αρχή με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω από την παίκτρια των Μαχητών σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχη.
Η Μελίνα όμως ήταν πολύ άστοχη στις βολές όπου έπρεπε να ρίξει δύο ξύλινα τοτέμ. Η τραγουδίστρια το εκμεταλλεύθηκε κέρδισε έδαφος και λόγω τη τύχης κατάφερε να πάρει τη νίκη.Είναι ενδεικτικό ότι αφού έχει ρίξει το πρώτο τοτέμ η Ελένη Χατζίδου σημαδεύει το δεύτερο. Το μπαλάκι χτυπάει στο τραπέζι και παίρνοντας μια απίθανη τροχιά ρίχνει κάτω το τοτέμ δίνοντας τη νίκη στην τραγουδίστρια και στους Διασήμους που ισοφάρισαν σε 9-9 και στη συνέχεια πήρα την ασυλία.
Η ίδια μετά το τέλος του αγωνίσματος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της. Όπως είπε έδιωξε το άγχος της ενώ σχολίασε ότι επιτέλους κατάφερε να δείξει το ταλέντο της.
https://youtu.be/eaRbtWBZFAs

πηγη

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr