Η Τροχονόμος νομίζει ότι κανείς δεν την Βλέπει, αλλά ο Δάσκαλος Παρακολουθεί από μακρυά. Τότε Σοκαρισμένος την Βλέπει να…

Ο κόσμος σήμερα είναι τόσο καταπληκτικός, όσο και τρομακτικός και αυτό επηρεάζει και τα παιδιά μας. Παλαιότερα, τα παιδιά πήγαιναν στο σχολείο τους μόνα τους και υπήρχε μια μικρή ανησυχία από τους γονείς για την ασφάλειά τους. σήμερα, υπάρχουν οι σχολικοί τροχονόμοι.

Ο σχολικός τροχονόμος βρίσκεται στις διαβάσεις των δρόμων και βοηθά τα παιδιά να διασχίζουν τους δρόμους για να πάνε στο σχολείο. Επίσης, οι σχολικοί τροχονόμοι είναι ευγενικοί με τα παιδιά.

Ωστόσο, οι χειμώνες στη Βόρεια Καρολίνα μπορεί να είναι πολύ κρύοι και να κάνουν τους ανθρώπους να μην έχουν διάθεση να συνομιλήσουν.

Μια σχολική τροχονόμος για το Trask Middle School, γνωστή στα παιδιά ως κυρία Minnie, είναι μια έμπιστη φίλη των παιδιών. Τους χαιρετά θερμά, ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία και κάνει αυτή τη δουλειά 19 χρόνια.


Η Kayla Thomas, δασκάλα σε ένα τοπικό σχολείο, παρακολουθεί την κα Minnie και έμεινε συγκλονισμένη όταν την είδε να οδηγεί μερικά από τα παιδιά στο αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο κοντά στη διασταύρωση που βρίσκεται κάθε πρωί.

Έκπληκτη από αυτό που είδε, η Kayla έπρεπε να τραβήξει μια φωτογραφία. Η σημερινή εποχή κρύβει κινδύνους, οπότε θα μπορούσε να είναι ένας λόγος ανησυχίας.

Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε κάτι εκπληκτικό κοντά στο αυτοκίνητο: μια κρεμάστρα, γεμάτη με χειμωνιάτικα παλτά.

«Βγήκα έξω να αγκαλιάσω αυτή τη γυναίκα, να την ευχαριστεί για τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτει για να κρατήσει τους μαθητές μας ασφαλείς και ζεστούς», έγραψε η Kayla στο Facebook.


«Άνθρωποι σαν εκείνη, μας κάνουν να μπορούμε όλοι να ζήσουμε ειρηνικά και να επικεντρωνόμαστε στα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία».

Η κα Minnie δίνει τα παλτά σε παιδιά που τα χρειάζονται και δεν ζητά τίποτα για αντάλλαγμα. Αλλά η γενναιοδωρία της δεν περιορίζεται μόνο στους χειμερινούς μήνες. Δίνει επίσης ομπρέλες στα παιδιά τις βροχερές μέρες.

Η θετική της στάση κάνει τα παιδιά να χαμογελούν, ακόμα και εκείνα που φοβούνται να πηγαίνουν στο σχολείο.

Credit: faithtap.com