Οι Τοξότες «Τρελαίνονται» για τις Σκορπίνες και οι Παρθένοι για τους Ζυγούς… Πες μου το Ζώδιό σου να σου πω ΠΟΙΟΣ σε Γουστάρει!

Έχει τύχει ποτέ να νιώθετε έλξη προς κάποιον αλλά χωρίς να ξέρετε το γιατί; Τα ζώδια μας λένε πολλά για το ποιος μας ταιριάζει καλύτερα ως φίλος και ως σύντροφος. Μπορούν επίσης να εξηγήσουν γιατί μας έλκουν κάποιοι άνθρωποι παρόλο που δεν ταιριάζουμε.

Οπότε αν σας έλκει κάποιος και δεν ξέρετε το γιατί, μπορεί να φταίει το ότι τα ζώδια σας ταιριάζουν. Δείτε παρακάτω την λίστα και μπορεί να βρείτε την απάντηση που ψάχνετε:

1. Κριός

Ο κριός έλκεται από τον καρκίνο. Αγαπάει το πόσο εύθραυστος είναι και του βγαίνει το ένστικτο να τον προστατέψει.

2. Ταύρος

Ο Ταύρος έλκεται κυρίως από τον Λέων. Λατρεύει πόσο χαλαρός και ανεξάρτητος είναι.

3. Δίδυμος 

Δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από τους Ιχθείς, κυρίως γιατί επικοινωνούν πολύ καλά. Ο δίδυμος θέλει να τον ακούν και ο Ιχθύς είναι πολύ καλός ακροατής.

4. Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο βρίσκει τον Υδροχόο πολύ ελκυστικό γιατί είναι πολύ δυνατό, αντίθετα με εκείνον που είναι ευάλωτος. Φαίνεται πως τα αντίθετα έλκονται.


5. Λέων

Βρίσκει πολύ ελκυστική την προσοχή στις λεπτομέρειες που δείχνει ο Παρθένος και θέλει πολύ να γίνει το στήριγμά του.

6. Παρθένος

Του αρέσει πολύ ο Ζυγός. Λατρεύει το πόσο βαθιές και μεγάλες συζητήσεις μπορεί να κάνει μαζί του.

7. Ζυγός

Είναι χαλαρός και άνετος και βρίσκει κάτι πολύ ελκυστικό στο πόσα σοφά και σκληρά δουλεύει ο Αιγόκερως.

8. Σκορπιός

Αφοσιώνεται σε ότι κάνει και το γεγονός πως ο Δίδυμος είναι τόσο ρευστός του τραβάει πολύ την προσοχή.


9. Τοξότης

Ο Τοξότης βρίσκει την προσωπικότητα και το πάθος του Σκορπιού πολύ ελκυστικά. Λατρεύει επίσης τον τρόπο που συγκεντρώνεται σε ότι κάνει, που είναι δείγμα αφοσίωσης.

10. Αιγόκερως

Βρίσκει τον Τοξότη πολύ ελκυστικό επειδή είναι ελεύθερο πνεύμα και φαίνεται να μην έχει καθόλου ανησυχίες. Τον τραβάει η χαρά του Τοξότη και η ανευθυνότητα που δείχνει μερικές φορές.

11. Υδροχόος 

Είναι πολύ ανεξάρτητος αλλά τον έλκει ο αξιόπιστος Ταύρος. Ο Ταύρος είναι υπομονετικός και σταθερός, κάτι που εκτιμάει πολύ ο Υδροχόος επειδή είναι πολύ πιο ρευστός.

12. Ιχθύς

Ο Ιχθύς λατρεύει τον τρόπο που ο Κριός παίρνει τον έλεγχο. Προτιμάει να ακολουθάει εντολές και δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει ότι του ζητήσει ο Κριός.

Credit: diply.com