Η Τεράστια Τρύπα στον Ουρανίσκο Αποκάλυψε το Ένοχο Μυστικό του. Αυτο που Ανακάλυψε ο Έντρομος Οδοντίατρος τον Σόκαρε.
Www.true.gr

Η Τεράστια Τρύπα στον Ουρανίσκο Αποκάλυψε το Ένοχο Μυστικό του. Αυτο που Ανακάλυψε ο Έντρομος Οδοντίατρος τον Σόκαρε.

Ο γιατρός Howard Farran είναι οδοντίατρος, συγγραφέας και ομιλητής και είναι γνωστός για τα βιβλία του και την εμπειρία του πάνω στην οδοντιατρική

Έχει δει σχεδόν τα πάντα στον τομέα του και όταν ανεβάζει μία φωτογραφία στο Facebook, είναι σίγουρο πως θα είναι ενδιαφέρουσα.

Η τελευταία του ανάρτηση δεν είχε να κάνει με τα δόντια κάποιου ασθενή. Αντιθέτως, έδειχνε μία σοβαρή περίπτωση παλαμιαίας διάτρησης λόγω χρήσης κοκαΐνης, στον ουρανίσκο ενός ασθενή.

Η φωτογραφία είναι ένα αηδιαστικό παράδειγμα μίας κατάστασης που είναι αρκετά συνηθισμένη σε χρήστες κοκαΐνης, μαζί με την καταστροφή της μύτης. Αυτή ήταν μία πολύ σοβαρή περίπτωση, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ λιγότερο ευδιάκριτη.Η κοκαΐνη περιορίζει τα αιμοφόρα αγγεία στο σώμα, ειδικά στον ουρανίσκο, με αποτέλεσμα να υπάρχει διάβρωση του σημείου λόγω έλλειψης οξυγόνου. Οι ιστοί πεθαίνουν και τελικά γίνεται η διάτρηση του ουρανίσκου.

Πολλοί ασθενείς δεν πηγαίνουν σε γιατρό αμέσως λόγω ντροπής ή φόβου πως θα αποκαλυφτεί ο εθισμός τους στα ναρκωτικά.

Ενώ δεν απειλείται άμεσα η ζωή του ασθενή, μπορούν να δημιουργηθούν πολλά άλλα προβλήματα. Ακόμα και αν σταματήσει η χρήση ναρκωτικών, ο ουρανίσκος δεν θα επανέλθει και οι ασθενείς θα πρέπει να κάνουν επέμβαση για να κλείσουν την τρύπα.Τροφές και άλλα βακτήρια μπορούν να περνάνε από την τρύπα και να προκαλούν δυσφορία και άλλα προβλήματα. Θα πρέπει κανείς να ζητήσει άμεσα ιατρική βοήθεια όταν παρατηρήσει το πρόβλημα.

Για τον Dr. Farran, πιθανώς να ανέβασε την φωτογραφία ελπίζοντας να ενθαρρύνει ανθρώπους που έχουν αυτό το πρόβλημα να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Credit: providr.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr