Οι τέλειες Αυγόφετες

Υλικά
4 αυγά
9 φέτες λευκό λευκό ψωμί
200 ml ελαιόλαδο
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
αλάτι

Εκτέλεση


Ανακατέψτε τη σόδα στο γιαούρτι και στη συνέχεια χτυπήστε τα αυγά και ενώστε τα δύο μείγματα.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.

Ρίξτε τις φέτες στο μείγμα αυγών και τις τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές.
Όταν τις βγάλουμε από το τηγάνι τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.

ΠΗΓΗ: www.xryses-syntages.gr