Η Συνέντευξη του Αιώνα... Ακόμη Χαμένα τα Έχει η Δημοσιογράφος με το Θέαμα
Www.true.gr

Η Συνέντευξη του Αιώνα… Ακόμη Χαμένα τα Έχει η Δημοσιογράφος με το Θέαμα

Μία απόφοιτος βγήκε στην εθνική τηλεόραση την Τρίτη για να πει πως πουλάει το σώμα της για να ξεπληρώσει το φοιτητικό δάνειο των £20,000 που πήρε για να σπουδάσει.

Είπε πως προτιμάει να δουλεύει σαν ιερόδουλη, παρά σε βενζινάδικο και να παίρνει τον βασικό μισθό. Γνωστή μόνο σαν Louise, είπε πως μπορεί να βγάζει μέχρι και £900 την εβδομάδα.

«Δεν θέλω ο κόσμος να νομίζει πως παίρνω ναρκωτικά ή πως μου το επιβάλλουν οι έμποροι λευκής σαρκός.»

«Είμαι μία συνηθισμένη κοπέλα που θέλει να βγάλει χρήματα και να έχει ένα σίγουρο μέλλον.»

Η Louise, που έχει πτυχίο στην θαλάσσια βιολογία, δουλεύει σε ένα διαμέρισμα στο Westminster του κεντρικού Λονδίνου. Οι πελάτες χρεώνονται £70 για μισή ώρα – £25 εκ των οποίων πηγαίνουν στον οίκο ανοχής.


Σε μία κουραστική μέρα, η Louise μπορεί να έχει εννιά πελάτες.

Ένας αστυνομικός παραδέχτηκε πως οι οίκοι ανοχής επιτρέπονται αρκεί οι ιερόδουλες που δουλεύουν να είναι ασφαλείς.

Ο Dan Vajzovic είπε πως οι συλλήψεις έχουν αποδειχτεί πως είναι «ανεπαρκής αντίδραση» και πως το να προστατέψει τις ιερόδουλες είναι η πρώτη του προταιρεότητα. 
Ένας ιδιοκτήτης οίκου ανοχής, πρώην αστυνομικός, αποκάλυψε χτες πως οι πρώην συνάδελφοί του έχουν προσπαθήσει να τον κλείσουν.

Ο πατέρας ενός παιδιού είναι υπεύθυνος για τρεις οίκους ανοχής στο δυτικό και το κεντρικό Λονδίνο και απασχολεί 20 γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου της Louise.

Όλες οι δουλειές τους διαφημίζονται στο διαδίκτυο και στεγάζονται σε ενοικιασμένα διαμερίσματα. Στην Αγγλία και στην Ουαλία είναι παράνομο να έχεις οίκο ανοχής αλλά δεν είναι παράνομο για άτομα να αγοράζουν και να πουλάνε την σωματική επαφή.

Σε μία δήλωση, ο Mr Vajzovic είπε: «Οι ιερόδουλες είναι συχνά άτομα που κακοποιούνται και εκμεταλλεύονται για το χρήμα. Η προταιρεότητά μας είναι να κρατάμε ασφαλή τέτοια άτομα και να βρίσκουμε τα κυκλώματα που προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν.»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr