Οι Συμμαθητές Έλεγαν Πως Βρωμάνε τα Γεννητικά της Όργανα. Λίγο μετά βρίσκονταν στην Εντατική.

Μία γυναίκα βγήκε στο Facebook να μοιραστεί την ιστορία για το πώς η κόρη της που δεχόταν από τους συμμαθητές της κατέληξε στο νοσοκομείο. 

«Το όμορφο κορίτσι μας έχει περάσει πολύ δύσκολα στο σχολείο. Οι τελευταίοι 7 μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για μας και προσπαθήσαμε να μην μαθευτεί τίποτα,» εξήγησε η Davey.

Είπε: «Στην εποχή των social media, τα παιδιά θεωρούν πως δεν υπάρχει πρόβλημα να στέλνουν μηνύματα μίσους χωρίς συνέπειες. Με έχουν πάρει τηλέφωνο αυτά τα παιδιά και με αποκαλούσαν παλιόγρια επειδή υπερασπιζόμουν την κόρη μου και μιλούσα με γονείς για να βάλουν μυαλό στα παιδιά τους. Προσέγγισα ακόμα και τα ίδια τα παιδιά αλλά με απείλησαν οι γονείς τους.»

Είπε πως τα σχολεία στην πολιτεία της δεν αποβάλουν μαθητές επειδή ενοχλούν συμμαθητές τους γιατί «όλοι έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση.»

Η Davey αποκάλυψε πως έστελναν την κόρη της σπίτι επειδή χτυπούσε τον εαυτό της και πως της έλεγαν από το σχολείο πως θα πρέπει να είναι πιο ‘δυνατή’ ενάντια στους νταήδες.

Ένα άσχημο περιστατικό που περιελάμβανε το κορίτσι ήταν πως είχε τραβηχτεί ένα βίντεο που την έδειχνε να κάθεται με ελάχιστα ανοιχτά τα πόδια. Οι μαθητές έβγαλαν το βίντεο ισχυριζόμενοι πως υπήρχε μία ‘άσχημη οσμή’ ανάμεσα από τα πόδια της.

Η μητέρα είπε πως το τελειωτικό χτύπημα για την κόρη της ήρθε όταν έπρεπε να νοσηλευτεί επειδή προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Εκ μέρους της κόρης της, έκανε περιοριστικά μέτρα ενάντια στους νταήδες.

Είπε: «Σας παρακαλώ, στην εποχή των social media να κοιτάτε τα μηνύματα του παιδιού σας. Οι συσκευές τους είναι δικαίωμα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, οπότε σιγουρέψτε πως μιλάνε ευγενικά και με σεβασμό. Διδάξετέ τους να προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους.»

Πολλοί αναγνώστες ζήτησαν να αλλάξει το σχολείο πολιτική και να προστατέψει πιο ενεργά τα θύματα του bullying.

Οι σκέψεις σας;

Credit: americanow.com