Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας στη μέση του δρόμου. σoκαpιστικo βίντεο
Www.true.gr

Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας στη μέση του δρόμου. σoκαpιστικo βίντεο

Το βίντεο του περιστατικού, πιθανότατα από κάμερα ασφαλείας, δείχνει αρχικά τον ύποπτο να στέκεται έξω από ένα μίνι μάρκετ, μιλώντας σε κινητό τηλέφωνο περίπου στις 14:30

Συγκλονιστικό βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης, δείχνει τη στιγμή που ένας νεαρός ένοπλος πυροβολεί έναν ποδηλάτη εξ επαφής στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Το βίντεο του περιστατικού που σημειώθηκε την Τετάρτη, πιθανότατα από κάμερα ασφαλείας, δείχνει αρχικά τον ύποπτο να στέκεται έξω από ένα μίνι μάρκετ, μιλώντας σε κινητό τηλέφωνο περίπου στις 14:30 (τοπική ώρα).

Το βίντεο, που κυκλοφόρησαν από την αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης, δείχνει το θύμα Pierrot Simeon, 21 ετών – να καταφθάνει στο κατάστημα με δημοτικό ποδήλατο και να σταματά μιλώντας στον δράστη, ο οποίος βγάζει ένα όπλο από ένα τσαντάκι κρεμασμένο στον ώμο του και ανοίγει πυρ.


Το θύμα καταρρέει, και ο ύποπτος πετάει το όπλο και σπεύδει να διαφύγει από τη σκηνή του εγκλήματος.

Ο Simeon, ο οποίος ζούσε πολύ κοντά από το σημείο όπου δολοφονήθηκε, μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έως στιγμής η ταυτότητα και τα κίνητρα του δράση, δεν έχουν γίνει γνωστά. Ο δολοφόνος αναζητείται από τις αρχές

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο


Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr