Οι Σπαρακτικές Φωτογραφίες Ενός Ζευγαριού που Έχασε το Παιδί του Λίγο μετά τη Γέννα. Η 6η θα σας Καθηλώσει
Www.true.gr

Οι Σπαρακτικές Φωτογραφίες Ενός Ζευγαριού που Έχασε το Παιδί του Λίγο μετά τη Γέννα. Η 6η θα σας Καθηλώσει

Όταν η Nicole Thomson αισθάνθηκε αυτό που πίστευε ότι ήταν σημάδια πρόωρου τοκετού, ήταν ενθουσιασμένη με την προοπτική ότι θα συναντήσει το κοριτσάκι της νωρίτερα.

Αλλά λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα τριών παιδιών και ο σύζυγος της Chase, αντιμετώπισαν τον χειρότερο εφιάλτη τους, όταν οι γιατροί τους είπαν, πως το όμορφο μωρό τους Esther Mae, είχε πεθάνει.

«Όλες οι εξετάσεις, έδειχναν ότι δεν ήμουν καλά, αλλά το βρέφος ήταν. Μπορούσα να αισθανθώ την κλωτσιά και την κίνηση της κανονικά και ο χτύπος της καρδιάς της, με έκανε να νιώθω ασφάλεια, ωστόσο πίστευα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε η Nicole.

Όταν η μαία ήρθε και πάλευε να βρει τον καρδιακό παλμό του μωρού της, ο ενθουσιασμός της Nicole, γρήγορα μετατράπηκε σε άγχος.

«Η μαία ρώτησε αν υπήρχε καθόλου κινητικότητα όσο ήμουν ξύπνια και εκείνη τη στιγμή, συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε. Επίσης, παρατήρησα ότι η κοιλιά μου είχε γίνει πιο μαλακή, κάτι πολύ ασυνήθιστο, αφού ήταν πάντα σκληρή λόγω της θέσης του βρέφους», είπε η Nicole.

Προσπαθώντας να παραμείνει θετική, η Nicole παρακολούθησε τους γιατρούς, όσο της έκαναν υπερηχογράφημα, μέχρι που της είπαν ότι πρέπει να κάνει καισαρική, διότι ο καρδιακός παλμός του μωρού εξασθενούσε.

Ο Chase έφθασε στο νοσοκομείο και έτρεξε να βρει την Nicole, ωστόσο δεν του επιτρεπόταν να εισέλθει στο δωμάτιο.
«Περίμενε με άγχος, ελπίζοντας για οποιοδήποτε νέο. Άρχισε να φοβάται ότι θα βγει από το νοσοκομείο χωρίς καμιά από τις δύο», είπε η Nicole.

Κάποια στιγμή, ένας γιατρός πλησίασε τον Chase και του είπε ότι η Nicole ήταν καλά, όμως οι γιατροί προσπαθούσαν να επαναφέρουν το μωρό τους.

«Πήγε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν η κόρη μας και παρακολουθούσε, όσο οι γιατροί προσπαθούσαν να τη σώσουν, ελπίζοντας ότι θα επιβιώσει».

«Μία μαία, ρώτησε αν είχε όνομα και εκείνη τη στιγμή, της έδωσε το όνομα Esther Mae. Ξέσπασα σε δάκρυα όταν μου το είπε. Ήταν πολύ όμορφο όνομα».

Μετά από 40 περίπου λεπτά, ένας γιατρός πλησίασε τον Chase και ρώτησε αν ήθελε να συνεχίσουν να προσπαθούν [να επαναφέρουν την Esther]. Εκείνος ζήτησε να σταματήσουν. Την σκέπασαν με μια κουβέρτα και την έβαλαν στα χέρια του Chase, ενώ καθόταν δίπλα μου, περιμένοντας να ξυπνήσω.

Το σώμα της ήταν ακόμα ζεστό. Επιστρέψαμε στο δωμάτιό μας και είδα ανθρώπους να με κοιτάζουν με ενθουσιασμό, έτοιμοι να με συγχαρούν για το μωρό μου. Αλλά τη σκέπασα όσο καλύτερα γινόταν και προσπάθησα να μην κοιτάω κανέναν.
Το ζευγάρι οργάνωσε μια όμορφη κηδεία για την Esther. Η Nicole ήταν αποφασισμένη να την κάνει τέλεια, καθώς ήταν το μοναδικό γεγονός που θα μπορούσε να οργανώσει για εκείνη.

Τους επόμενους μήνες, οι Nicole και Chase ήταν συντετριμμένοι. Είχαν ωστόσο το μικρό τους αγόρι Leo, να τους κρατάει απασχολημένους.

«Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο συνέχισα να ζω, είτε ήθελα είτε όχι. Ήταν και εξακολουθεί να είναι η μικρή ακτίνα φωτός στην καθημερινότητα μου».

Τέσσερις μήνες μετά το θάνατο της Esther, το ζευγάρι έλαβε χαρμόσυνα νέα. «Ήμουν έγκυος».

Ποτέ δεν ήθελα να αντικαταστήσω την Esther, όμως ήξερα ότι όλο αυτό, θα με βοηθούσε να το ξεπεράσω.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr