Η σοκαριστική στιγμή που Τούρκος αυτοκτόνησε στο Facebook Live θα σας κάνει να ανατριχιάσετε
Www.true.gr

Η σοκαριστική στιγμή που Τούρκος αυτοκτόνησε στο Facebook Live θα σας κάνει να ανατριχιάσετε

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν πατέρα να αυτοκτονεί με πιστόλι στο Facebook live – επειδή η κόρη του επέλεξε να παντρευτεί χωρίς την άδειά του. 

Ο Ayhan Uzun από το Kayseri της κεντρικής Τουρκίας φαίνεται να μιλάει στην κάμερα ενάντια στην οικογένειά του πριν βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του.

Ο 54χρονος τότε τραβάει την σκανδάλη αφού λέει τα τελευταία του λόγια: «Αντίο, σας αφήνω. Να προσέχετε τους εαυτούς σας» και αμέσως μετά κατέρρευσε στο πάτωμα.

Είπε: «Αυτό είναι το θέλημά μου και δεν θέλω αυτούς που με φέραν εδώ στην κηδεία μου.»Λίγο νωρίτερα είχε αποκαλύψει ότι έμαθε πως η κόρη του αρραβωνιάστηκε από το τηλέφωνο. Αυτό που τον στενοχώρησε ήταν ότι κανείς δεν τον είχε ρωτήσει, ούτε είχε ζητήσει την άδειά του.

«Περίμενα από την οικογένεια και την κόρη μου να θέλουν να είμαι και εγώ κομμάτι αυτού του γεγονότος.»

«Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου το είπε. Της είπα γιατί δεν ήρθες να μου το πεις και είπε πως δεν μπορούσε να μου κάνει και προσωπική επίσκεψη. Μπορεί κάποιοι από σας να πείτε ότι κάνω σόου αλλά πιστέψτε με δεν θα θέλατε να ήσασταν στην θέση μου.»Στα σχόλια φαίνονται διάφοροι συγγενείς να τον παρακαλάνε να μην αυτοκτονήσει αλλά εκείνος φαίνεται ανένδοτος και δεν θέλει να τους ακούσει.

Η οικογένειά του πήγε τότε στο σπίτι και αντίκρισε το νεκρό του σώμα. Έχει ξεκινήσει έρευνα από την αστυνομία και η σωρός του έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο για αυτοψία.

Οι σκέψεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr