Η Ρομαντική Βόλτα σε παραλία του Αγίου Δομίνικου Έγινε Εφιάλτης. Το Υγρό που έτρεχε Ξαφνικά από τα πόδια τους Πάγωσε το Αίμα.
Www.true.gr

Η Ρομαντική Βόλτα σε παραλία του Αγίου Δομίνικου Έγινε Εφιάλτης. Το Υγρό που έτρεχε Ξαφνικά από τα πόδια τους Πάγωσε το Αίμα.

Ένα νεαρό ζευγάρι από τον Καναδά που πρόσφατα γύρισε από τις διακοπές τους στην Δομινικανή Δημοκρατία προειδοποιούν τώρα να μην βάζουμε άμμο ανάμεσα από τα δάχτυλα αφού κόλλησαν παράσιτα.

Οι  Katie Stephens, 22, και Eddie Zytner, 25 είπαν πως τα πόδια τους άρχιζαν να τους τρώνε ενώ είχαν πάει ταξίδι στην Καραϊβική νωρίτερα αυτόν τον μήνα και είχαν περάσει χρόνο στις παραλίες της Punta Cana.

Αφού όμως επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Οντάριο στις 18 Ιανουαρίου, ο Zytner είπε πως ανησύχησε όταν είδε τα πόδια του να πρήζονται και να βγαίνουν φουσκάλες πάνω στα δάχτυλά του.Όταν πήγαν στον γιατρό να εξεταστούν, εκείνος κατάφερε να διαγνώσει την κατάσταση, αφού είχε θεραπεύσει πρόσφατα και έναν άλλον τουρίστα που είχε πάει στην Ταϊλάνδη. Ο γιατρός τους είπε πως είχαν κολλήσει παράσιτα και το πιθανότερο είναι να τα κόλλησαν επειδή περπάτησαν στην άμμο ξυπόλητοι.

Τα παράσιτα αυτά μπορούν να μπουν στο ανθρώπινο δέρμα αν υπάρξει επαφή με μολυσμένη επιφάνεια. Δυστυχώς όμως, το ζευγάρι είχε ακόμα ένα πρόβλημα. Οι αρχές του Καναδά αρνήθηκαν να τους δώσουν την αγωγή επειδή θεώρησαν πως η περίπτωσή τους δεν ήταν τόσο σοβαρή.Η κατάσταση όμως λύθηκε όταν η μητέρα του Stephen πήγε στο Detroit του Michigan και πήρε τα φάρμακα από εκεί.

Πλέον είναι πολύ καλύτερα και θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία τους για να προειδοποιήσουν και άλλους για τον κίνδυνο αυτό.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr