Η Ραμόνα Βλαντή τις κράζει όλες: «Δε μου αρέσει καθόλου πως ντύνονται Αραβανή και Καινούργιου, αλλά η βασίλισσα του κιτς είναι η...»
Www.true.gr

Η Ραμόνα Βλαντή τις κράζει όλες: «Δε μου αρέσει καθόλου πως ντύνονται Αραβανή και Καινούργιου, αλλά η βασίλισσα του κιτς είναι η…»

«Δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για το στυλ της Ευαγγελίας Αραβανή. Δεν μου αρέσει καθόλου πως ντύνεται η Κατερίνα Καινούργιου».
Η Ραμόνα Βλαντή πέρασε από το Πρωινό και «στόλισε» τις κυρίες της τηλεόρασης. Ναι, είχε για όλες μια γλυκιά κουβέντα να πει…

Ευαγγελία Αραβανή

Δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για το στυλ της, αλλά είναι μια παρουσία που δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητη. Όπου την έχω πετύχει έξω δεν θέλει να κάνει μπαμ, κινείται σε χαμηλούς τόνους στα ρούχα της.

Ζέτα Μακρυπούλια

Καμιά φορά που την έχω πετύχει σε περιοδικά δεν μου αρέσει όπως ντύνεται, καθόλου. Δεν ντύνεται ωραία.Μαρία Μπεκατώρου

Δεν μου αρέσει και πολύ. Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα. Θα μπορούσε και καλύτερα γιατί είναι πάρα πολύ ωραία παρουσία.

Κατερίνα Καινούργιου

Δεν μου αρέσει καθόλου πως γίνεται. Είναι too much για μένα. Είναι πολύ έντονα όλα: τα μαλλιά της, η βλεφαρίδα, το μακιγιάζ, τα ντεκολτέ, τα μήκη… Θα μπορούσε και καλύτερα.Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Η βασίλισσα του κιτς είναι η κα Κατσαΐτη! Εννοώ του καλού κιτς, όχι το κακό. Φοράει όλα αυτά μαζί, περίεργα χρώματα τα συνδυάζει, έχει ένα ταλέντο πάνω σε αυτό, να συνδυάζει το αταίριαστο.

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr