Η πρώτη ανάρτηση-απάντηση του Νίκου Μουτσινά σχετικά με την αποχώρηση του

Έζησε την απόλυτη επιτυχία αφού ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή του στο Open «Για την παρέα», ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη ζώνη που μεταδίδονταν η εκπομπή του.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής η εκπομπή έριξε αυλαία δίχως όμως να ανανεώνει στον «αέρα» το ραντεβού του με τους τηλεθεατές του σταθμού.

Όπως νωρίτερα σας ενημερώσαμε παρ’ όλο που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες πως ο Νίκος Μουτσινάς οδεύει προς την έξοδο από τις εγκαταστάσεις του Open, το -tv.gr έχει αποκλειστικές πληροφορίες ότι και οι δύο πλευρές κάνουν προσπάθειες ακόμα να βρεθεί λύση.

Ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα έχει ακόμη ένα -τελευταίο- ραντεβού με τους ιθύνοντες του σταθμού και συγκεκριμένα με τον Νίκο Κάλη, το νέο διευθυντή του Open, προκειμένου να πάρουν από κοινού οριστικές αποφάσεις για το μέλλον.

Το τι θα συμβεί σίγουρα θα το μάθουμε σύντομα.

Ο παρουσιαστής την ίδια ώρα που εμείς μαθαίναμε τι έχει συμβεί, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση σχετικά με το τέλος της εκπομπής του.

«Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα ότι γίναμε παρέα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Πέρασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρά!

Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρά και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος αυτής της γιορτής! Παιδιά, να το ξέρετε ότι Θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!!
Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά..
Νικόλας❤️», έγραψε.

Δείτε το ποστ και το βίντεο που «ανέβασε».

Πηγή : gossip-tv.gr