Η Πρόταση Αυτού του Σχεδιαστή για τους Άντρες έκανε Έξαλλες ακόμα και τις Γυναίκες. Το Κάτω Μέρος θα σας Σοκάρει.
Www.true.gr

Η Πρόταση Αυτού του Σχεδιαστή για τους Άντρες έκανε Έξαλλες ακόμα και τις Γυναίκες. Το Κάτω Μέρος θα σας Σοκάρει.

Ένας Ισπανός σχεδιαστής θέλησε να «απελευθερώσει» τους άνδρες μοντέλα του από τους περιορισμούς της μόδας και τους έντυσε με μίνι φούστες, φορέματα με φτερά και αποκαλυπτικά σύνολα.

Ο 25χρονος Palomo Spain, συμμετείχε στην ανδρική εβδομάδα μόδας στο Παρίσι την Τρίτη, επειδή πιστεύει πως η ρευστότητα των φύλων δεν είναι απλώς ένα fashion statement αλλά ένας τρόπος για να ζει κανείς στη σημερινή κοινωνία.

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την έμπνευσή του, ο Παλόμο δήλωσε: «Η Chanel απελευθέρωσε τις γυναίκες (μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο), ντύνοντάς τες με ανδρικά υφάσματα όπως το τουίντ.

Κι όταν ο Yves Saint Laurent έβαλε στις γυναίκες σακάκια, ήταν μια απόλυτη επανάσταση. Εγώ κάνω ακριβώς το αντίθετο».

Ο σχεδιαστής από την Ανδαλουσία, που σπούδασε στο London College of Fashion, επέλεξε να ντύσει τα αρσενικά μοντέλα του με περίτεχνα φορέματα, αποκαλυπτικές φούστες και μεταξωτά τιράντες.Όλα αυτά συνδυασμένα με δερμάτινες μπότες over-the-knee, μαργαριτάρια και μεγάλες γυναικείες τσάντες.

Μάλιστα είναι αγαπημένος σχεδιαστής της Μάιλι Σάιρους, που φόρεσε ένα από τα unisex κομμάτια του στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της, Malibu.

Ο Παλόμο, που πιστεύει ότι είναι μέρος μιας γενιάς που αρνείται να ορίσει τους ανθρώπους με δυαδικούς όρους, πρόσθεσε:

«Είναι απλώς ένας τρόπος να δώσουμε στους άνδρες που μπορεί να το θέλουν, τη δυνατότητα να φορούν πιο σοφιστικέ υλικά και συγκεκριμένα σχήματα και σχέδια που συνδέονται με τις γυναικείες ντουλάπες».«Δεν είμαι ο πρώτος ούτε ο μόνος που το κάνει αυτό» δήλωσε, επικαλούμενος τον Jean Paul Gaultier, που έβαλε φούστα στους άνδρες τη δεκαετία του ‘80.

Η μεγάλη αλυσίδα εισήγαγε μια σειρά από κομμάτια «εμπνευσμένα από την πόλη» που μπορούν να φορεθούν είτε από κορίτσια είτε από αγόρια.

Η σειρά διαθέτει μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων του γκρι, μαύρου και άσπρου, από πολυεπίπεδα, oversized υφάσματα με γραφικά συνθήματα.

Η συλλογή των 12 τεμαχίων έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους «μικρούς ενήλικες να έχουν τη δική τους σφραγίδα στο στυλ, ανεξαρτήτου φύλου.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr