Η προφητική δήλωση του τραγουδιστή των Prodigy για το θάνατό του
Www.true.gr

Η προφητική δήλωση του τραγουδιστή των Prodigy για το θάνατό του

O τραγουδιστής των Prodigy, Keith Flint, έζησε μία εκκεντρική ζωή και στα άκρα. Δεν αρνήθηκε ποτέ την «αγάπη» του προς τις ουσίες ούτε και την πάλη με τους προσωπικούς του δαίμονες.

Σε συνεντεύξεις του έχει μιλήσει ανοικτά για τα ναρκωτικά, τις ποσότητες που κατανάλωνε αλλά και με πόσες γυναίκες είχε κάνει σeξ ως «αποτέλεσμα της φήμης που του έφερε το γεγονός ότι ήμουν φροντμαν των Prodigy».

Ο τραγουδιστής των Prodigy ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας 04/03 στο σπίτι του στο Έσσεξ, αυτοκτόνησε σύμφωνα με τον συνιδρυτή της μπάντας. Όπως αναφέρει η Mirror σε μία συνέντευξή του στον μουσικό δημοσιογράφο Matt Blake ο εκκεντρικός φροντμαν είχε πει ότι δεν θα διστάσει να αυτοκτονήσει όταν θα έχει τελειώσει με όλα αυτά.


Ο Keith είχε πει συγκεκριμένα «δεν κάνω κράτει σε τίποτα. Τα κάνω όλα στο μέγιστο βαθμό. Τα “εξαργυρώνω” όλα τώρα. Πάντα είχα μέσα μου την άποψη ότι όταν τελειώσω με όλα αυτά θα αυτοκτονήσω. Ορκίζομαι, αυτό δεν είναι αυτοκτονικό, αντίθετα είναι πολύ θετικό. Την ώρα που θα αρχίσω να τα κάνω πάνω μου θα με δείτε να πέφτω στις ρόδες ενός λεωφορείου».

 

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr