Η Πόπη Τσαπανίδου μας συστήνει τη μαμά και την αδερφή της στην πιο συγκινητική ανάρτηση [φωτο]

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η χθεσινή για την Πόπη Τσαπανίδου αφού είχε γενέθλια η μητέρα της. “Παρά το γεγονός πως σπανίως τα γιορτάζουμε μαζί λόγω της απόστασης που μας χωρίζει, σήμερα ήταν όλα πιο έντονα” σημείωσε στο Instagram της η δημοσιογράφος ανεβάζοντας ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τη μικρή γιορτή που στήθηκε στο σπίτι της μητέρας της. Σε αυτό διακρίνεται η εορτάζουσα με την τούρτα της στα χέρια και η άλλη της κόρη, Λία που κρατά την απόδειξη της βντεοκλήσης.

Το “πάρτι” που στήθηκε το οργάνωσε η αδερφή της Πόπης Τσαπανίδου -που είναι επίσης δημοσιογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων- και τραγούδησαν όλοι μαζί στην αγαπημένη τους μαμά/γιαγιά το “Χρόνια πολλά”. Καλεσμένες ήταν φυσικά και οι κόρες της Πόπης, που τις έχουμε γνωρίσει μέσα από τα social media της, αλλά και τα δύο παιδιά της Λίας.

Δεν ήταν όμως μόνο η χαρά που η μαμά της είναι υγιής και ασφαλής. “Υπήρξε παράλληλα και μια τσιμπιά στην ψυχή μου. Ότι όλο αυτό τείνει να γίνει κανονικότητα την οποία συνηθίζουμε. Και όσο μα όσο κι αν είμαι υπέρμαχος της τεχνολογίας και της ανάπτυξής της, άλλο τόσο και περισσότερο θέλω να είναι επιλογή μου και μόνο. Να την ενεργοποιώ γιατί θέλω και όχι γιατί πρέπει” σημείωσε.

“Εύχομαι και ελπίζω να επιστρέψουμε γρήγορα σε μια κανονικότητα, στην οποία δεν θα παραχωρήσουμε καμιά προσωπική μας ελευθερία και δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για την διαρκή μας ‘ιχνηλάτηση’.”