Η Πόπη Τσαπανίδου μας συστήνει τη μαμά και την αδερφή της στην πιο συγκινητική ανάρτηση [φωτο]
Www.true.gr

Η Πόπη Τσαπανίδου μας συστήνει τη μαμά και την αδερφή της στην πιο συγκινητική ανάρτηση [φωτο]

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η χθεσινή για την Πόπη Τσαπανίδου αφού είχε γενέθλια η μητέρα της. “Παρά το γεγονός πως σπανίως τα γιορτάζουμε μαζί λόγω της απόστασης που μας χωρίζει, σήμερα ήταν όλα πιο έντονα” σημείωσε στο Instagram της η δημοσιογράφος ανεβάζοντας ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τη μικρή γιορτή που στήθηκε στο σπίτι της μητέρας της. Σε αυτό διακρίνεται η εορτάζουσα με την τούρτα της στα χέρια και η άλλη της κόρη, Λία που κρατά την απόδειξη της βντεοκλήσης.

Το “πάρτι” που στήθηκε το οργάνωσε η αδερφή της Πόπης Τσαπανίδου -που είναι επίσης δημοσιογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων- και τραγούδησαν όλοι μαζί στην αγαπημένη τους μαμά/γιαγιά το “Χρόνια πολλά”. Καλεσμένες ήταν φυσικά και οι κόρες της Πόπης, που τις έχουμε γνωρίσει μέσα από τα social media της, αλλά και τα δύο παιδιά της Λίας.

Δεν ήταν όμως μόνο η χαρά που η μαμά της είναι υγιής και ασφαλής. “Υπήρξε παράλληλα και μια τσιμπιά στην ψυχή μου. Ότι όλο αυτό τείνει να γίνει κανονικότητα την οποία συνηθίζουμε. Και όσο μα όσο κι αν είμαι υπέρμαχος της τεχνολογίας και της ανάπτυξής της, άλλο τόσο και περισσότερο θέλω να είναι επιλογή μου και μόνο. Να την ενεργοποιώ γιατί θέλω και όχι γιατί πρέπει” σημείωσε.

“Εύχομαι και ελπίζω να επιστρέψουμε γρήγορα σε μια κανονικότητα, στην οποία δεν θα παραχωρήσουμε καμιά προσωπική μας ελευθερία και δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για την διαρκή μας ‘ιχνηλάτηση’.”Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είναι ιδιαίτερη ημερα σήμερα για μένα. Έχει γενεθλια η μαμά μου και παρά το γεγονός πως σπανίως τα γιορτάζουμε μαζί λόγω της απόστασης που μας χωρίζει, σήμερα ήταν όλα πιο έντονα. 🔸️Η χαρά που η μαμά μου είναι υγιής και ασφαλής. 🔸️Ο ενθουσιασμός για την έκπληξη που οργάνωσε η αδελφή μου και καταφέραμε να μαζευτούμε όλες σε βιντεοκλήση για να της τραγουδήσουμε το "να ζήσεις μανούλα/γιαγιάκα και χρόνια πολλά" 🔸️Η συγκίνηση που συναντηθήκαμε εκεί τόσες γενιές: η μαμά μου, εγώ, τα παιδιά μου, η αδελφή μου και τα μωρά της Υπήρξε όμως παράλληλα και μια τσιμπιά στην ψυχή μου. Ότι όλο αυτό τείνει να γίνει κανονικότητα την οποία συνηθίζουμε. Και όσο μα όσο κι αν είμαι υπέρμαχος της τεχνολογίας και της ανάπτυξής της, άλλο τόσο και περισσότερο θέλω να είναι επιλογή μου και μόνο. Να την ενεργοποιώ γιατί θέλω και όχι γιατί πρέπει. Εύχομαι και ελπίζω να επιστρέψουμε γρήγορα σε μια κανονικότητα, στην οποία δεν θα παραχωρήσουμε καμιά προσωπικη μας ελευθερία και δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για την διαρκή μας "ιχνηλάτηση". Θα χαρώ να ακούσω εδώ 👇 στα σχόλια τις δικές σας σκέψεις και προβληματισμούς. Πόσα δικαιώματα και ελευθερίες σας θα θυσιάζατε στο όνομα της "δημόσιας υγείας";

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou) στις

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr