Οι Πόνοι στο Στομάχι της, γίνονταν όλο και πιο Έντονοι. Αυτό που Έβγαλαν από Μέσα της οι Γιατροί, θα σας Ανατριχιάσει.

Οι γονείς ενός έφηβου κοριτσιού τρόμαξαν όταν η κόρη τους δεν μπορούσε να χωνέψει το φαγητό της και έχασε 20 κιλά. Όταν την πήγαν στον γιατρό και βρήκαν τι ήταν σφηνωμένο στο στομάχι της, έμειναν άφωνοι.

Όταν οι γιατροί έκαναν ακτινογραφία στην 16χρονη Aakansha Kumari, βρήκαν μία τεράστια μπάλα από τρίχες που προσπαθούσε να προχωρήσει στο έντερο. Είχε το μέγεθος πεπονιού και έκλεινε το 80% του στομαχιού της.

Φαίνεται πως έτρωγε τις τρίχες της στα κρυφά για χρόνια. Διαγνώστηκε με τρικλοτιλομανία, μία διαταραχή στην οποία όσοι την έχουν βγάζουν τις τρίχες τους και τις τρώνε. Συνήθως σχετίζεται με νοητικά προβλήματα, άγχος, διατροφικές διαταραχές, και διαταραχές στην προσωπικότητα.

Αυτή η πάθηση επηρεάζει περίπου το 4% του πληθυσμού και ξεκινάει συνήθως πριν τα 17. Όταν σχηματιστούν οι μπάλες στο στομάχι, μπορεί να προκαλούν εμετό, στομαχόπονους, αιμορραγία και γενικό αίσθημα ασθένειας.


Η Kumari είχε φτάσει στο σημείο που δεν μπορούσε να φάει τίποτα και έκανε εμετό κάθε φορά που έτρωγε κάτι. Ευτυχώς, οι γιατροί στο νοσοκομείο Doon Medical College and Hospital στην Ινδία κατάφεραν να την ανοίξουν και να αφαιρέσουν επιτυχώς την μάζα από τις τρίχες.


Το κορίτσι τα πήγε μια χαρά στην επέμβαση και τώρα είναι πολύ καλύτερα.

Credit: americanow.com