Η Πιο Παχύσαρκη Γυναίκα στον Πλανήτη Έμεινε Έγκυος. Όταν είδαν ΠΩΣ Έγινε Δεν το Πίστευε κανένας.

Μία μητέρα που κάποτε ονειρευόταν να γίνει η πιο παχύσαρκη γυναίκα του κόσμου αποκάλυψε πως έχασε σχεδόν 90 κιλά για να γεννήσει την κόρη της.

Η Monica Riley, 29, από το Τέξας, είχε φτάσει να ζυγίζει 317 κιλά και κατανάλωνε μέχρι και 10,000 θερμίδες τη μέρα για να φτάσει τα 450 κιλά. Ήθελε να γίνει τόσο παχύσαρκη που να μην μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Σε αυτή της την αποστολή είχε την υποστήριξη του αρραβωνιαστικού της, Sid, που συχνά την τάιζε ροφήματα 3,500 θερμίδων μέσα από χωνί.

Αλλά η Monica άλλαξε ζωή όταν κατάλαβε πως ήταν έγκυος τον περασμένο Μάρτιο, ορκίζοντας να χάσει βάρος για να σιγουρέψει πως η εγκυμοσύνη της θα ήταν όσο πιο ασφαλής γινόταν.

Έχασε σχεδόν 90 κιλά μέχρι την γέννηση της κόρης της, Michelle, και τώρα θέλει να χάσει ακόμα περισσότερα.

Η Monica πάντα ήθελε να ξεκινήσει οικογένεια αλλά σκεφτόταν πως οι πιθανότητες ήταν λίγες αφού είχε βιώσει δύο αποβολές και είχε διαγνωστεί με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, μία ορμονική διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους και υπογονιμότητα.

Είπε: «Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος, σοκαρίστηκα. Όταν πήγα για το υπερηχογράφημα για πρώτη φορά και την είδα στην οθόνη, ήταν μαγικό.»

«Μετά τις δύο αποβολές όμως φοβόμουν πάρα πολύ πως κάτι θα πήγαινε στραβά και δεν θα τα κατάφερνε.»

Με προσεκτική γυμναστική και καλή διατροφή, η Monica κατάφερε να χάσει 90 κιλά. Παρά την απώλεια βάρους, υπήρξαν επιπλοκές και τελικά το μωρό της έπρεπε να γεννηθεί με καισαρική στις 33 εβδομάδες.

«Όταν γεννήθηκε δεν την άκουσα να κλαίει και τρομοκρατήθηκα. Δεν ήξερα αν θα κατάφερνε να ζήσει.»

Μετά από τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά την έκαναν να αρχίσει να αναπνέει.

Η νέα μητέρα λέει πως δεν πιστεύει πως το βάρος ή οι συνήθειές της προκάλεσαν τις επιπλοκές.

Είπε πως θέλει η κόρη της να ζήσει με έναν υγιεινό τρόπο και δεν θέλει να κάνει τα ίδια λάθη που έκανε εκείνη.

Ενώ η μητρότητα και η απώλεια βάρους της έδωσαν μία νέα ευκαιρία στην ζωή, δεν είναι όλοι χαρούμενοι με της αλλαγές που έκανε.

«Όταν άρχισα να χάνω βάρος, πολλοί ‘φίλοι μου’ δεν με υποστήριξαν επειδή το όνειρό τους ήταν να μείνουν ακίνητοι σε ένα κρεβάτι αλλά εγώ δεν είχα πια την ίδια φαντασίωση.»

Τώρα θέλει να χάσει και άλλο βάρος και πρόσφατα αποφάσισε να κάνει και επέμβαση στο στομάχι.

Credit: dailymail.co.uk