Η πιο Φρικιαστική στιγμή που έχει ζήσει οδοντίατρος στη ζωή του. Δείτε Τι είδε να στριφογυρίζει μέσα στο στόμα του ασθενή...
Www.true.gr

Η πιο Φρικιαστική στιγμή που έχει ζήσει οδοντίατρος στη ζωή του. Δείτε Τι είδε να στριφογυρίζει μέσα στο στόμα του ασθενή…

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας άτυχος οδοντίατρος ήρθε αντιμέτωπος με ένα στόμα μολυσμένο από σκουλήκια.

Στο φρικιαστικό βίντεο, τα αποκρουστικά έντομα, που συνήθως βρίσκονται σε σάπια κρέατα, φαίνονται να στριφογυρίζουν στο στόμα του ασθενούς.

Ο ασθενής, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι γυναίκα λόγω των μακριών μαλλιών του, κάθεται υπομονετικά καθώς ο οδοντίατρος του κρατάει το κάτω χείλος του και βλέπει τα σκουλήκια.

Τα σάπια κίτρινα δόντια της προεξέχουν λόγω των χαλασμένων της ούλων – ένα σημάδι κακής στοματικής υγιεινής, που συνδέεται στενά με την στοματική μυίαση.

Το βίντεο, που πιστεύεται ότι έχει τραβηχτεί στην Ινδία, δημοσιεύτηκε στο LiveLeak και μέχρι τώρα συγκεντρώσει περίπου 3.000 προβολές.

Η ασθενής αναπνέει με δυσκολία και με τη χρήση ενός αναπνευστικού σωλήνα.
Όταν ο οδοντίατρος τραβάει τα κάτω χείλη της, αποκαλύπτεται η πραγματική έκταση του προβλήματος καθώς τα έντομα φαίνεται ότι έχουν κάνει φωλιά στα ούλα της.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη διάγνωση, η γυναίκα φαίνεται να πάσχει από μυίαση, η οποία προέρχεται από τη λατινική λέξη «myia» που σημαίνει μύγα και «iasis» που σημαίνει ασθένεια.

Τα σκουλήκια είναι ζωντανές προνύμφες από μύγες που μολύνουν τα ζώα και τους ανθρώπους, είτε διεισδύοντας στη σάρκα τους είτε μέσω χαλασμένων τροφίμων.

Όταν τα παράσιτα εισβάλουν στη στοματική κοιλότητα, τότε η κατάσταση αυτή είναι γνωστή ως στοματική μυάση.
Τα άτομα που κινδυνεύουν από τη σπάνια αυτή κατάσταση συνήθως προέρχονται από φτωχότερα κοινωνικά στρώματα ή έχουν πληγές από κάποιο τραυματισμό στο πρόσωπο.

Η μυίαση είναι επίσης πιο συνηθισμένη σε περιοχές με θερμότερο κλίμα.

Σε περίπτωση που εισβάλουν παράσιτα απ’ τη μύτη και τα αυτιά ο κίνδυνος είναι μεγάλος εξαιτίας της πιθανότητας διείσδυσής τους στον εγκέφαλο, και το ποσοστό θνησιμότητας σε τέτοιες περιπτώσεις είναι 8%.

Πηγή diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr