Η Περίεργη γεύση Μέσα στο Νερο Καρύδας την έκανε να Ανοίξει το κουτί. Αυτό που Βρήκε μέσα την Έκανε να Αναγουλιάσει.
Www.true.gr

Η Περίεργη γεύση Μέσα στο Νερο Καρύδας την έκανε να Ανοίξει το κουτί. Αυτό που Βρήκε μέσα την Έκανε να Αναγουλιάσει.

Μία μητέρα δύο παιδιών λέει πως αρρώστησε και είχε διάρροια για αρκετές μέρες αφού βρήκε ένα παράξενο αντικείμενο μέσα στο νερό καρύδας που είχε αγοράσει.

Η Barbara Kline, από το Goshen της Νέας Υόρκης, ανέβασε μία εικόνα από ένα μυστηριώδες αντικείμενο που βρήκε μέσα στο αναψυκτικό της που όπως είπε έμοιαζε με χταπόδι.

Δεν είχε καταλάβει όμως από την αρχή ότι ήταν εκεί και έτσι είχε πιει το περισσότερο αναψυκτικό μέχρι να κάνει την ανακάλυψη.

Είπε πως έκανε εμετό για μέρες και πως είχε διάρροια για πάνω από μία εβδομάδα αφού κατανάλωσε το νερό καρύδας. Η Kline, που δουλεύει στον ιατρικό τομέα, είπε πως υπήρχε ένα είδος ζώου στο αναψυκτικό.

«Ακόμα νιώθω άρρωστη στο στομάχι μου και μόνο που το σκέφτομαι.»“Μου είπαν πως μοιάζει με ποντίκι, με καλαμάρι, βασικά μου είπαν πως μοιάζει με πάρα πολλά πράγματα και γι’αυτό το έστειλα για εξέταση σε ειδικούς. Το μόνο που θέλω είναι να καταλάβουν πως αυτό δεν είναι σωστό. Καταλαβαίνω πως τα προϊόντα μουχλιάζουν και μερικές φορές χαλάνε αλλά αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ.»

Η Kline παραδέχτηκε πως το νερό καρύδας από την Vita Coco ήταν το αγαπημένο της αναψυκτικό πριν το περιστατικό και πως ήταν μεγάλη θαυμάστρια. Η ανάρτηση που έκανε στην σελίδα της στο Facebook έχει κοινοποιηθεί πάνω από 43,000 φορές.

Είπε επίσης πως το αναψυκτικό δεν είχε λήξει και πως το είχε στο ψυγείο μέχρι να το ανοίξει.

Τελικά, η Kline  πήγε στον γιατρό της και ζήτησε να κάνει εξετάσεις αίματος για να καταλάβει καλύτερα τι είχε πάθει. Έστειλε ένα δείγμα από το μυστηριώδες αντικείμενο ελπίζοντας να μάθει τι ήταν.Κράτησε επίσης κάποιο από το ξένο αντικείμενο και την συσκευασία ελπίζοντας τα κομμάτια να εξεταστούν.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας έβγαλε μία ανακοίνωση για τους ισχυρισμούς της:

«Έχουμε έρθει σε επαφή με την καταναλώτρια, Barbara Kline, αρκετές φορές από τις 26 Απριλίου 2017. Παίρνουμε πολύ στα σοβαρά τα θέματα ποιότητας και ασφάλειας και σαν διεθνής εταιρεία έχουμε πρωτόκολλα για να ερευνήσουμε δεόντως το θέμα.

Της ζητήσαμε τις πληροφορίες του προϊόντος στις 26 Απριλίου 2017 για να ξεκινήσουμε την έρευνα αλλά τις λάβαμε μόλις την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017. Τώρα, ερευνούμε την υπόθεση έτσι ώστε να την βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εταιρεία μας έχει τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται για την ποιότητά τους καθημερινά. Ωστόσο, επειδή δεν περιέχουν συντηρητικά, σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να σχηματιστεί μούχλα. Αυτό είναι που εξετάζουμε αυτή την στιγμή με την Ms. Kline.»

Credit: opposingviews.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr